2Cook > Afine Cheesecake Patiserie Panglica

Afine Cheesecake Patiserie Panglica

Preparare: 30 min.
Timp total: 62 min.
Portii:

Ai nevoie de

Sos De Afine Ingrediente:
1 cupa afine proaspete
3 Lingura. suc de portocale
2 Lingura. apa
2 Lingura. miere
1/2 lingurita. scortisoara
1/8 lingurita. sare
Cheesecake Ingrediente De Umplere
1 (8 uncie) pachet de Crema de Branza PHILADELPHIA, inmoaie (dar nu destul de temperatura camerei)
1/4 cupa zahăr
1/2 lingurita. extract de portocale
1 de ou, la temperatura camerei
Produse De Patiserie Panglica Ingrediente:
2 cupe toate-scop făină
2 Lingura. zahar pudra
1 lingurita. praf de copt
1/2 lingurita. sare
1/2 cupa unt nesărat
3 oz. Crema de Branza PHILADELPHIA
1/2 cupa lapte
1/2 lingurita. extract de migdale
1/2 cupa prăjită nuci pecan, plus extra pentru topping
1 ou whisked cu 1 lingurita. apă pentru spălare ou
zahar tos pentru stropire panglica
în plus miere pentru mocnită

Preparare

1. Face sosul de afine: se Incalzeste cuptorul la 425 de grade F. Aduce afine, suc de portocale, apa, miere, scorțișoară și sare la foc mic într-o cratiță mică la foc mediu. Se fierbe până afine rupe în jos și sosul se ingroasa, aproximativ 10 minute. Permite acest lucru să se răcească complet. Am setat pe al meu în frigider să se calmeze după câteva minute.

2. Face branza umplutura: Crema inmoaie crema de brânză într-un bol mediu pana pufos înainte de adăugarea de zahăr, extract de portocale si oul. Se amestecă împreună până bine combinate. Pune deoparte pe tejghea în timp ce vă pregăti restul de panglica.

3. Face produse de patiserie panglica: În castron de un procesor de alimente, puls faina, zahar pudra, praf de copt, sare și de a combina. Se adaugă untul și crema de brânză în amestecul de făină și pulsul pentru a reduce grăsimea în făină (aproximativ 6 la 8 impulsuri). Se adauga laptele si esenta de migdale si se amesteca pana e doar incepand de a veni împreună într-o libertate aluat. Rotiți aluatul pe o foaie mare de ușor presarata cu faina hârtie pergament și apăsați-l într-un dreptunghi dur. (Fiți atenți să nu surmenaj aluatul sau va fi greu! Nu vă faceți griji cu privire la obtinerea buna—se lasa sa stea un pic cam dur.) Foarte ușor faina partea de sus a aluat și roll-l la un 10 - de 12-inch dreptunghi. Măsurați și marcați aluatul pe lungime în treimi. Umple treilea mijloc cu crema de branza amestec, lăsând un mic chenar la margini. Top cu refrigerate sos de afine și 1/2 ceașcă de nuci pecan prăjite.

4. Continua asamblarea panglica: (Amintiți-vă, există fotografii de mai jos pentru a vizualiza acest pas!) Face reduceri diagonală de la 1 inch intervale de timp pe fiecare din laturile lungi. Nu se taie în centrul de umplere zonă. Ori benzi, primul dintr-o parte și apoi una de cealaltă, într-o alternanță de moda, peste umplutura, periaj excesul de faina cum te duci. Acum va semana cu o panglica. Utilizați foaie de pergament pentru a se transferă cu grijă panglica ta să o foaie de copt. În acest moment, puteți acoperiti si bagati la frigider panglica peste noapte, sau puteți continua cu pasul următor.

5. Se coace panglica: Perie de patiserie panglica cu ou se spală amestecul si se presara zahar tos deasupra suprafeței. Se coace la 425 de grade cuptor timp de 20 la 22 de minute, până când aluatul este gătit și maro auriu. Nu vă faceți griji dacă un pic de umplere, se scurge. Lasa panglica rece pentru 30 de minute înainte de generos mocnită miere peste partea de sus, stropind un plus de nuci pecan, feliere, și de servire.

Reclama

loading...

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Categorii retete