2Cook > Apple Crema De Brânză Parte Plăcinte

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Apple Crema De Brânză Parte Plăcinte

Preparare: 1 min.
Timp total: 35 min.
Portii:

Ai nevoie de

Pentru Crema de Brânză de Umplere:
4 oz. Crema de Branza PHILADELPHIA
1/4 cupa zahăr tos
lamaie
1 ou
Pentru Toate Unt Crusta Plăcintă:
5-1/2 cupe faina
2 lingurita. sare kosher
2 Lingura. zahăr tos
1 lb. unt
2 cupe apa
1/2 cupa HEINZ Oțet de Cidru de Mere
2 cupe gheață
Pentru Umplutura Placinta cu Mere:
2 Lingura. unt
1-3/4 lb. apple
1 lingurita. scortisoara
1/4 lingurita. ienibahar
1/8 lingurita. nucsoara
1 piper negru
2 linii angostura bitter
1/4 cupa frișcă
grosier de zahăr

Preparare

1. Face Umpluturi:

2. Combina crema de branza ingrediente de umplere în castron de un mixer electric și bate pana se omogenizeaza. Locul în frigider până când este gata pentru utilizare.

3. Pentru umplutura placinta cu mere, se topește untul într-o cratiță medie. Se adaugă restul de ingrediente de umplere și se fierbe la foc mediu timp de 3 până la 5 minute, până când merele sunt moi, dar nu moale. Utilizați o lingura cu fante pentru a tulpina bucățile de măr. Reveni tigaie la aragaz si continua sa gatiti pentru inca 5-10 minute, până când sucul este redus la 1/3 și este suficient de gros pentru a acoperi partea din spate a unei linguri de lemn. Se toarnă îngroșat suc înapoi pe mere. Lasa sa se raceasca la temperatura camerei

4. Face Toate Unt Crusta Plăcintă:

5. Se amestecă făina, sarea și zahărul într-un castron mare. Se adaugă bucăți de unt si se tapeteaza cu amestecul de faina folosind o bancă racleta sau o spatulă. Cu un blender de patiserie, se taie untul în amestecul de făină, de lucru rapid, până când cea mai mare parte bob de mazăre bucatile de unt sa ramana (câteva bucăți mai mari sunt OK, fii atent să nu overblend).

6. Combina apa, otet de mere, și de gheață într-o ceașcă de măsurare mare sau castron mic. Se presara 1/4 ceașcă de apă cu gheață amestec peste amestecul de făină, și se amestecă și se taie cu un banc racleta sau o spatulă până când acesta este complet încorporat. Adăugați mai multe de gheață-apă de amestec, de la 1 la 2 linguri la un moment dat, folosind bancă racleta sau mâinile (sau ambele) pentru a se amestecă până când aluatul vine împreună într-o minge, cu unele uscate bucăți rămase. Stoarce și vârf de cuțit cu vârful degetelor pentru a aduce tot aluatul împreună, stropind uscat biți cu mai multe picături mici de apă cu gheață amestec, dacă este necesar, pentru a combina. Forma aluatul într-un disc plat, înveliți în folie de plastic și bagati la frigider pentru cel puțin 1 oră, de preferință peste noapte, pentru a da crusta timp să se înmoaie. Înfășurat strâns, aluatul poate fi refrigerate timp de 3 zile sau congelate timp de 1 lună.

7. Face Parte Plăcinte:

8. Incalziti cuptorul la 350F.

9. Rola refrigerate aluat placinta pe suprafata presarata cu faina, la aproximativ 1/8 inch grosime. Utilizați un cookie-cutter pentru a taia patruzeci de 4-inch cercuri, re-laminare dacă este necesar. Locul o bucată de cremă de brânză în centrul de o jumătate de cerc. Partea de sus cu o lingura de umplutura placinta cu mere.

10. Se acoperă cu un alt aluat placinta rotund și ușor prindeți marginile împreună. Utilizarea dinții de o furculiță pentru a sigila în continuare și de a crea un cutat margine. Se taie un mic X în formă de fantă în partea de sus a fiecare placinta cu un cutit.

11. Utilizați o perie de patiserie să se ung cu smantana si se presara cu prime sau demerara sugar. Chill în frigider timp de 10 minute înainte de coacere. Se coace timp de 25 la 35 de minute, până de aur întuneric.

Reclama

loading...

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Categorii retete