2Cook > Ardei Cu Brânză

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Ardei Cu Brânză

Preparare: 10 min.
Timp total: 140 min.
Portii: 6-8 servings

Ai nevoie de

3/4 cupa nuci pecan
8 crema de branza
1 usturoi
1 mici marar zeama
1 cupa tocat brânză cheddar
1/2 cupa Monterey Jack brânză
1 ienibahar
piper negru
2 lingurite sos picant
1/4 piper cayenne
Reynolds Wrap® Folie De Aluminiu
Pentru servire:
biscuiti
legume

Preparare

1. Incalziti cuptorul la 350 grade F. Linia o foaie de copt cu Reynolds Wrap® Folie de Aluminiu. Răspândirea nuci pecan pe folie căptușite foaie și pâine prăjită în cuptor pentru 7-10 minute. Scoateți și se lasă să se răcească complet. Când s-a răcit, da nuci pecan un dur taie și să se întoarcă la folie căptușite foaie de copt.

2. Într-un mixer echipat cu un atașament zbaturi, se amestecă crema de brânză, usturoi, murături, brânză cheddar, Monterey Jack, ardei iute, piper negru, sos fierbinte și vârf de cuțit de piper cayenne. Porniți mixerul la viteza medie, și se amestecă timp de aproximativ un minut. Transfer la un castron mic, se acoperă cu folie de plastic și rece pentru cel puțin 2 ore sau până la 3 zile.

3. Formă refrigerată amestecul într-o minge, și netezi cu mâna. Rola mingea în prăjită nuci pecan tocate. Păstra în frigider până când sunteți gata de a servi.

4. Serviti pe o farfurie sau pe bord cu o serie de biscuiti sau legume cum ar fi morcovi, telina sau ridichi.

Sfaturi

Reynolds Bucătărie Sfat: Utilizarea Reynolds Wrap® Folie de Aluminiu pentru a perfect friptură de nuci care nu se va lipi.

Reclama

loading...

Categorii retete