2Cook > Artar Cu Nuci Pecan Brie Musca

Artar Cu Nuci Pecan Brie Musca

Preparare: 10 min.
Timp total: 20 min.
Portii: 24 pieces

Ai nevoie de

1 pkg. produse de patiserie congelate
8 oz. Branza Brie
1/4 cupa unt
1/2 cupa Masini de PLANTAT nuci Pecan
3 Lingura. sirop de arțar
1 Lingura. zahar brun

Preparare

1. Incalziti cuptorul la 375 de grade. Pe o suprafata presarata cu faina, rola ușor aluatul de foitaj într-o forma de dreptunghi. Se taie fiecare foaie in 12 patrate. Apăsați produse de patiserie într-o recepție de 24 de ceașcă brioșă staniu mini. Se taie Brânza în 24 de bucăți mici și puneți-le în cupe de patiserie. Loc brioșă staniu în frigider în timp ce a face pecan topping.

2. Se topește untul într-o cratiță la foc mediu. Adauga zaharul brun, siropul de arțar și nuci pecan. Gatiti, amestecand constant, timp de 3 minute. Eliminați de la căldură și se lasa sa stea timp de câteva minute să se răcească ușor. Trage staniu brioșă de la frigider și a pus o lingura mica de pecan amestec în fiecare ceașcă.

3. Se coace în cuptorul preîncălzit sau 15 minute, sau până la produse de patiserie este umflat și de aur.

Sfaturi

Special Suplimentar: Acestea sunt foarte bune servite calde sau la temperatura camerei.

Reclama

loading...

Categorii retete