1. Incalziti cuptorul la 375 de grade. Pe o suprafata presarata cu faina, rola ușor aluatul de foitaj într-o forma de dreptunghi. Se taie fiecare foaie in 12 patrate. Apăsați produse de patiserie într-o recepție de 24 de ceașcă brioșă staniu mini. Se taie Brânza în 24 de bucăți mici și puneți-le în cupe de patiserie. Loc brioșă staniu în frigider în timp ce a face pecan topping.
2. Se topește untul într-o cratiță la foc mediu. Adauga zaharul brun, siropul de arțar și nuci pecan. Gatiti, amestecand constant, timp de 3 minute. Eliminați de la căldură și se lasa sa stea timp de câteva minute să se răcească ușor. Trage staniu brioșă de la frigider și a pus o lingura mica de pecan amestec în fiecare ceașcă.
3. Se coace în cuptorul preîncălzit sau 15 minute, sau până la produse de patiserie este umflat și de aur.
Special Suplimentar: Acestea sunt foarte bune servite calde sau la temperatura camerei.
Reclama