2Cook > Balsamic Sfecla Prăjită cu Cimbru

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Balsamic Sfecla Prăjită cu Cimbru

Preparare: 15 min.
Timp total: 65 min.
Portii: 8 servings, 1/3 cup (75 mL) each

Ai nevoie de

2 lb. sfeclă
4 crengute cimbru proaspat
1/4 cupa Kraft Ulei De Masline Extra Virgin Fig Dressing Balsamic

Preparare

1. Incingeti cuptorul la 425ºF. Capac cu ramă foaie de copt cu folie de aluminiu; se pulverizează cu spray de gatit. Loc sfecla, se taie părți jos, pe foaia de copt preparat. Top cu cimbru.

2. Se coace 50 min. sau până când sfecla sunt de licitație, de cotitură după 30 de min.

3. Burniță sfecla cu sos; se amestecă până acoperite uniform. Se coace 5 min.

Sfaturi

Cum pentru a Preveni Petele de Sfeclă: Atunci când manipularea fierte sau conserve de sfecla, este ușor de a păta mâinile și tăiere bord o luminoase de culoare roz, de la sucuri. Pentru a preveni acest lucru, purtați de unică folosință din latex mănuși atunci când manipulați sfecla fierte și se taie-le pe o mare de sticlă sau ceramică placă, mai degrabă decât o placă de tăiere.

Substitut: Se prepară folosind Kraft Ulei de Măsline Extra Virgin Vârstă Balsamic Vinaigrette Sos.

Reclama

Nutritie

8 servings, 1/3 cup (75 mL) each
Calories
50
Total fat
1.5g
Saturated fat
0.2g
Cholesterol
0mg
Sodium
105mg
Carbohydrate
9g
Dietary fibre
2g
Sugars
7g
Protein
1g
Vitamin A
0%DV
Vitamin C
6%DV
Calcium
2%DV
Iron
4%DV
* Informațiile referitoare la nutriție sunt estimate pe baza ingredientelor și a instrucțiunilor de gătit așa cum sunt descrise în fiecare rețetă și sunt destinate utilizării numai în scopuri informative.
loading...

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Categorii retete