2Cook > BRUTAR-UN BOL Ciocolata Alba Blonde Negrese

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

BRUTAR-UN BOL Ciocolata Alba Blonde Negrese

Preparare: 15 min.
Timp total: 50 min.
Portii: 16 servings, 1 brownie (45 g) each

Ai nevoie de

1 pkg. Baker Ciocolată Albă
1/4 cupa unt
3/4 cupa zahăr
2 ou
1 cupa faina
1/2 lingurita. Magie Praf De Copt
1 cupa nuci pecan

Preparare

1. Incingeti cuptorul la 350°F. Linia 8-inch pătrat tava cu folie de aluminiu, cu capete de folie care se extind pe părțile laterale; se pulverizează cu spray de gatit. Cuptor cu microunde ciocolată și unt în mare castron pentru cuptorul cu microunde pe MARE 1-1/2 min. sau până când untul este topit; se amestecă până când ciocolata este complet topit și amestecul este bine amestecat. Se adauga zahar; se amesteca bine. Amestec din ouă. Se adauga faina si praful de copt; se amesteca bine. Se amestecă în nuci.

2. Se toarnă în tigaie pregătit.

3. Se coace 30-35 min. sau până când o scobitoare introdusă în centru iese cu fudgy firimituri. (Nu răscoace.) Se răcească în tigaie. Utilizați folie de mânere pentru ridicare negrese la tigaie înainte de tăiere pentru a servi.

Sfaturi

La Dublu: Acest lucru ușor de a face reteta poate fi ușor dublat. Pregătiți aluat ca regia, dublarea toate ingredientele și se coace în folie căptușite 13x9-inch pan la 40 la 45 min. sau până când o scobitoare introdusă în centru iese cu fudgy firimituri. Face 32 de portii, 1 brownie (45 g) fiecare.

Distracție În Familie: Taie negresa in forme asortate cu tăietori cookie. Apoi, lăsați copiii ajuta decora decupaje cu decorarea geluri și stropește.

Reclama

Nutritie

16 servings, 1 brownie (45 g) each
Calories
200
Total fat
12g
Saturated fat
4.5g
Cholesterol
30mg
Sodium
45mg
Carbohydrate
23g
Dietary fibre
1g
Sugars
16g
Protein
3g
Vitamin A
4%DV
Vitamin C
0%DV
Calcium
4%DV
Iron
4%DV
* Informațiile referitoare la nutriție sunt estimate pe baza ingredientelor și a instrucțiunilor de gătit așa cum sunt descrise în fiecare rețetă și sunt destinate utilizării numai în scopuri informative.
loading...

Categorii retete