1. Incingeti cuptorul la 350°F. Linia de 13x9-inch tava cu folie de aluminiu, cu capete de folie care se extind pe părțile laterale ale tigaie; se pulverizează cu spray de gatit. Combina faina si zaharul intr-un bol mediu. Se taie în unt cu produse de patiserie blender sau 2 cutite până când amestecul seamănă cu firimituri grosier; apăsați pe partea de jos a tigaie pregătit.
2. Se coace 15 min. Se presara nuci si nuca de cocos peste blat; se acoperă cu lapte condensat. Se coace 25 min. sau până nucă de cocos este ușor rumenita. Se răcească complet.
3. Cuptor cu microunde caramele și lapte cu 2% în mediu microunde castron MARE de 2 min. sau până la caramele sunt complet topit și amestecul este bine amestecat, amestecând după fiecare minut. Burniță peste desert; se presara cu ciocolată. Se răcească complet. Utilizați folie de mânere pentru a elimina desert din tigaie înainte de a tăia în baruri pentru a servi.
Dimensiunea Înțelept: Aceste delicioase batoane va merge repede de la petrecere următor. Aceasta reteta face destul de o mulțime de 36.
Depozitare Știu-Cum: Depozitați într-un container etanș la temperatura camerei timp de până la 1 săptămână.
Reclama