2Cook > BUDINCĂ de OREZ® Flori

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

BUDINCĂ de OREZ® Flori

Preparare: 20 min.
Timp total: 55 min.
Portii: 12 servings

Ai nevoie de

1/4 cupa unt sau margarina
3 Lingura. JELL-O Aroma de Zmeura, Gelatina
1 pkg. JET-UMFLAT Bezea
6 cupe KELLOGG ' S® OREZ® cereale
2 oz. BAKER Ciocolată Albă

Preparare

1. Cuptor cu microunde cu unt în mare castron pentru cuptorul cu microunde pe MARE 25 sec. sau până când s-a topit. Se amestecă în gelatină uscată se amestecă. Cuptor cu microunde 15 sec.; se amesteca bine. Adauga bezele; amestecati pentru a acoperi uniform. Cuptor cu microunde 1-1/2 min. sau până bezele sunt complet topit și amestecul este bine amestecat, amestecand dupa 45 de sec. Adauga cereale; se amesteca bine. Apăsați pe jos de 13x9-inch tigaie stropite cu spray de gatit; rece.

2. Între timp, se topește ciocolata conform instructiunilor de pe ambalaj; se răcească.

3. Scoateți cereale amestecul din tigaie. Se taie în forme de flori cu 3-inch cookie-cutter. Introduce paie în partea de fiecare pentru flori stem.

4. Lingură de ciocolată în pungă de plastic resigilabilă. Se taie bucata mica dintr-un colț de jos a sac. Folosi pentru a decora flori așa cum se arată în fotografie.

Sfaturi

Sugestie De Servire: Pentru un mod distractiv de a servi aceste delicioase tratează, introduce paie, tulpini de flori în vas mai mare plin cu suplimentare de bezele.

Cum să Utilizați Amestec de Cereale articole de Pasmanterie: Rola de cereale amestec de resturi în bile mici. Magazin în recipient bine acoperit la temperatura camerei pentru a servi ca o gustare distractiv.

Cum să Utilizați Restul de Gelatina se Amesteca: Se adauga 1/2 ceasca de apa clocotita pentru restul de gelatină uscată se amestecă (de la 3-oz. pkg.) intr-un bol mediu; se amestecă 2 min. până se dizolvă complet. Se amestecă 1/2 ceasca de apa rece. Bagati la frigider câteva ore sau până când firma.

Reclama

Nutritie

12 servings
Calories
130
Total fat
4g
Saturated fat
2.5g
Cholesterol
5mg
Sodium
85mg
Carbohydrate
23g
Dietary fiber
0g
Sugars
14g
Protein
1g
Vitamin A
15%DV
Vitamin C
8%DV
Calcium
0%DV
Iron
15%DV
* Informațiile referitoare la nutriție sunt estimate pe baza ingredientelor și a instrucțiunilor de gătit așa cum sunt descrise în fiecare rețetă și sunt destinate utilizării numai în scopuri informative.
loading...

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Categorii retete