2Cook > Caramel Cheesecake Cu Mere Și Nuci Pecan

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Caramel Cheesecake Cu Mere Și Nuci Pecan

Preparare: 1 min.
Timp total: 1 min.
Portii:

Ai nevoie de

Crusta:
1-1/2 cupe faina
6 Lingura. graham cracker firimituri
1/4 lingurita. bicarbonat de sodiu
1/4 lingurita. sare
1/2 lingurita. scortisoara
nucsoara
10 Lingura. unt nesărat
6 Lingura. zahăr
Umplutura:
1/4 cupa zahar brun
24 oz. Crema de Branza PHILADELPHIA
1 cupa zahăr
1 cupa simplu degresat stil grecesc iaurt
2 lingurita. vanilie
1 lingurita. scortisoara
1/4 lingurita. sare
4 mare ou
Sărat Sos De Caramel:
6 Lingura. zahar brun
3 Lingura. unt nesărat
3 Lingura. frișcă
1/2 lingurita. vanilie
1/8 lingurita. sare
Apple Topping:
1 Lingura. unt nesărat
3 Lingura. zahar brun
4 apple
1/4 lingurita. scortisoara
nucsoara
1/3 cupa nuci pecan

Preparare

1. Incalziti cuptorul la 350°F și se pulverizează un 10-inch tigaie springform cu lipeasca de pulverizare. Pentru crusta, amestecati împreună făină, pâine graham firimituri, praf de copt, sare, scortisoara si nucsoara intr-un bol mediu. Combina unt topit și zahăr într-un bol mediu. Adăugați amestecul de făină și ori într pana se incorporeaza. Folosiți o bucată de hârtie pergament ușor acoperite cu lipeasca spray pentru a presa aluatul uniform în partea de jos a tigaie pregătit. Coacem crusta timp de 18 minute, până de aur și a stabilit. Transferul de la un raft de sârmă să se răcească complet.

2. Se Reduce temperatura cuptorului la 325°F. Pentru umplutura, bate crema de brânză și zahăr într-un castron mare mixer la viteza medie pana se omogenizeaza si cremos, aproximativ 3 minute. Razuiti jos castron cu o spatulă după cum este necesar. Adaugă iaurt, vanilie, scorțișoară și sare, și bate până la combinat, aproximativ 1 minut. Reduceți viteza la cel mai mic, se adaugă ouăle, unul câte unul, și se amestecă până încorporat. Se toarna umplutura peste crusta răcită; top neted cu un offset spatula.

3. Se coace la 325°F timp de 55 de minute, până când laturile de branza sunt usor bufante. Porniți cuptorul oprit, a propunerii de a deschide ușa cuptorului cu o lingura de lemn, și cheesecake să stea în cuptor pentru 1 oră. Scoate placinta din cuptor și se răcește la temperatura camerei pe un raft de sârmă pentru 2 ore. Rulați un cuțit în jurul valorii de marginea de sus a placinta pentru a-l slăbi din tigaie; se acoperă și rece peste noapte.

4. Pentru sos de caramel sărat, combina de zahăr brun, unt și smântână într-o cratiță grea. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecand constant, până când untul s-a topit complet. Se Reduce focul la mic și se fierbe timp de 5 minute, amestecand ocazional. Eliminați de la căldură și se amestecă în vanilie și sare pana se omogenizeaza. Se toarna sosul intr-un bol de sticlă să se răcească la temperatura camerei.

5. Pentru topping de mere, combina untul si zaharul brun intr-o tigaie mare și se topesc la foc mediu-mare. Adaugă mere, scorțișoară și nucșoară, și se fierbe până când ușor caramelizat și se înmoaie, aproximativ 5 minute. Transfer de mere într-un castron și se răcește ușor.

6. Atunci când este gata de a servi, scoateți partea de tigaie și transfer de branza pe o farfurie. Top cheesecake cu topping de mere cald, se stropesc cu sos de caramel, si se presara cu nuci pecan.

Reclama

loading...

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Categorii retete