2Cook > Carne de porc și Fasole Neagră Tocană

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Carne de porc și Fasole Neagră Tocană

Preparare: 30 min.
Timp total: 450 min.
Portii: 8 servings, 1 cup (250 mL) each

Ai nevoie de

2 Lingura. ulei
1-1/2 lb. carne de porc umăr
1 ceapa
5 catei usturoi
3/4 cupa 25%-mai puțin de sodiu supa de pui
1 poate rosii cubulete
1/4 cupa Kraft Italian Picant Sos De Var
1/2 lb. chorizo
2 cutii fasole neagra
2 frunze de dafin
1 buric portocaliu

Preparare

1. Se Încălzește 1 Lingura. uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Se adaugă o jumătate de carne de porc umăr; se fierbe 5 min. sau până când se rumeneste uniform, de cotitură ocazional. Transfer de la aragaz lent, rezervându-carne sucurile din tigaie. Repetați cu restul de ulei și carne de porc.

2. Adăugați ceapa pentru a rezervat sucurile din tigaie; se fierbe și se amestecă pe foc mediu 5 min. sau pana cand se inmoaie, adăugând usturoi pentru ultimul minut.

3. Se amestecă în bulion, se aduce la fierbere, amestecand constant pentru a îndepărta biți rumenite la partea de jos a tigaie. Se adaugă roșii și sos; se amesteca bine. Reveni la fierbere, amestecand frecvent. Se amestecă într-ingrediente în aragaz lent. Adauga chorizo, fasole și frunze de dafin; se amestecă. Se acoperă cu capac.

4. Gatiti la foc mic 7 la 8 ore, (sau pe MARE 3-1/2 la 4 ore). Demontați și aruncați frunzele de dafin. Serviti tocana depasit cu portocale.

Sfaturi

Sugestie De Servire: Se serveste cu aruncat de o salata verde si fierbinte aburit orez.

Special Suplimentar: Se decoreaza cu tocat coriandru proaspat inainte de servire.

Face Față: Acest satisfacatoare tocană poate fi pregătită din timp. Rece, apoi se păstra la frigider până la 2 zile. Sau, congela într-un container etanș până la 1 lună. Dacă este congelat, se dezghețe peste noapte în frigider. Preîncălzire înainte de servire.

Cum pentru Secțiunea Orange: Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia o 1/2-inch grosime felie pe ambele sus și de jos capetele de orange. Se taie coaja și pielițele albe departe de portocale, folosind o scădere de tăiere mișcare după forma de portocaliu. Loc de portocaliu decojite pe o parte, apoi se taie în jos de-a lungul membranei de pe ambele maluri ale fiecare secțiune pentru a elimina de fructe.

Reclama

Nutritie

8 servings, 1 cup (250 mL) each
Calories
400
Total fat
20g
Saturated fat
6g
Cholesterol
75mg
Sodium
970mg
Carbohydrate
30g
Dietary fibre
8g
Sugars
7g
Protein
30g
Vitamin A
6%DV
Vitamin C
60%DV
Calcium
8%DV
Iron
30%DV
* Informațiile referitoare la nutriție sunt estimate pe baza ingredientelor și a instrucțiunilor de gătit așa cum sunt descrise în fiecare rețetă și sunt destinate utilizării numai în scopuri informative.
loading...

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Categorii retete