2Cook > Cartofi dulci și Salată de varză Kale

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Cartofi dulci și Salată de varză Kale

Preparare: 15 min.
Timp total: 60 min.
Portii: 4-6 servings

Ai nevoie de

Pentru salata:
1 kg cartofi dulci
4 lingurite ulei de măsline
1/2 lingurita boia de ardei afumat
sare și piper după gust
1 buchet Lacinto (Toscane) kale, împodobite
1 Honeycrisp apple
Pentru dressing:
1/3 cupa susan tahini
1/3 cupa suc de lamaie
3 linguri apa
1 lingura moale miso alb
1 lingura ceapă eșalotă
1/2 mici cățel de usturoi, tocată
sare și piper după gust
Reynolds Wrap® Folie De Aluminiu

Preparare

1. Poziția un raft în centrul din cuptor si se incalzeste la 375 de grade F. Linia o foaie de copt cu Reynolds Wrap® Folie de Aluminiu si se pune deoparte.

2. Coji de fructe și cuburi de cartofi dulci într-3/4-inch bucăți. Se adauga cartofi dulci preparate foaie de copt si se presara cu ulei de masline, boia de ardei, sare și piper. Amestecati pentru a acoperi. Coace cartofii dulci până când acestea sunt maro auriu și ofertă, 30-35 de minute.

3. Într-un castron mare, amestecati împreună tahini, suc de lamaie, apa, miso, ceapă eșalotă și usturoi. Se condimentează cu sare și piper. Dressing ar trebui să fie o textura gros, similar cu maioneza. Dacă sosul pare prea gros, se adaugă un pic mai mult de apă pentru a subția. Retrase din circuitul agricol.

4. Într-un castron mare, combinati varza si sos. Masaj de mână până când varza este bine acoperite și începe să se înmoaie.

5. Core apple și felie subțire. Se adaugă felii de mere cu varza si amestecati usor pentru a se combina. Transfer de varză pentru o farfurie de servire și de top cu cele calde prăjite, cartofi dulci.

Sfaturi

Reynolds Bucatarii Sfat: Linie foaie de copt cu Reynolds Wrap® Folie de Aluminiu perfect pentru legume prăjite că nu se va lipi.

Reclama

loading...

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Categorii retete