2Cook > Cheddar, Bacon, Ouă Deviled

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Cheddar, Bacon, Ouă Deviled

Preparare: 60 min.
Timp total: 75 min.
Portii: 12 deviled egg halves

Ai nevoie de

6 ou
2 felii OSCAR MAYER Bacon
1/2 cupa KRAFT Tocat Brânză Cheddar
1/4 cupa KRAFT Real Maioneza Mayo
1 Lingura. arpagic
1 lingurita. suc de lamaie
sezon

Preparare

1. Se taie ouale fierte tari in jumatate pe lungime. Scoateți gălbenușurile și locul într-un mic bol.

2. Gălbenușuri Mash cu o furculiță, până când ei seamănă cu o textură nisipoasă. Se adauga 1 felie bacon maruntita (rezervă rămase felie pentru ornat), branza cheddar, maioneza, o lingura de arpagic, suc de lămâie; se amestecă până bine combinate. Se condimentează după gust.

3. Lingură sau conducta de amestec de gălbenuș în cavitatea fiecare albus de ou. Se presara cu restul de bacon maruntita si ceapa verde pentru ornat. Rece pentru 30 de minute înainte de servire, pentru a permite aromelor să se contopească.

Sfaturi

Special Suplimentar: Dacă servire oua pe o suprafață plană platou sau farfurie, taie o felie mica de pe partea de jos a fiecare ou alb înainte de umplere, astfel încât ouăle stau plat.

Cum pentru a Umple Ouale: Pentru umplere ușoară, conductă amestec de gălbenuș de ou în cavitatea fiecare albus de ou jumătate. De unică folosință, pungi de conducte dotate cu conducte de mari dimensiuni sfat funcționează bine. Dacă nu aveți un sac de conducte pe o parte, se taie colțul de jos un zip-top pungă de plastic, umple punga cu amestecul de gălbenuș, sigiliu, și țeavă prin colțul tăiat.

Face Față: Ouăle pot fi pregătite în avans și la frigider, acoperite cu folie de plastic, timp de până la două zile înainte de servire.

Reclama

loading...

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Categorii retete