2Cook > Cheesy Cuptor De Prăjit Cartofi Fingerling

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Cheesy Cuptor De Prăjit Cartofi Fingerling

Preparare: 15 min.
Timp total: 50 min.
Portii: 4-6 servings

Ai nevoie de

3 cartofi fingerling
2 linguri ulei de măsline
2 linguri unt
1 sare de usturoi
1 cupa brânză
patrunjel
busuioc proaspăt
arpagic
sare kosher
Reynolds Wrap® Folie De Aluminiu

Preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 425 de grade F.

2. Într-un castron mare, amestecati împreună înjumătățit cartofi, ulei de masline, unt, usturoi, sare și piper negru proaspăt spart.

3. Rupe 4 foi mari de Reynolds Wrap® Folie de Aluminiu, fiecare de aproximativ 16 cm lungime. Împărțiți amestecul de cartofi uniform între foi de folie. Aduce folie părți. Dublu ori de sus și se termină pentru a sigila pachetul, lăsând loc pentru circulatia căldură în interior. Locul pachetele pe o foaie de copt și se transferă la cuptor. Gatiti pentru 25 de minute.

4. Scoate un pachet din cuptor. Deschide pachetul cu atenție prin tăierea de-a lungul partea de sus ori cu un cuțit ascuțit, care să permită aburului să scape; apoi deschideți partea de sus a folie de pachete. Verificați pentru a vedea dacă cartofii sunt complet fierte și furcă de licitație; dacă nu, a reveni la cuptor pentru inca 5 minute.

5. Odată fierte, se deschide pachetele de sus și fiecare porție de cartofi cu brânză și ierburi. Să se topească cașcavalul înainte de servire. Se condimentează cu sare și piper după gust.

Sfaturi

Reynolds Bucatarii Sfat: Utilizarea Reynolds Wrap® Folie de Aluminiu pachete pentru perfect cartofi prăjiți de fiecare dată.

Reclama

loading...

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Categorii retete