2Cook > Chorizo Empanadas

Chorizo Empanadas

Preparare: 30 min.
Timp total: 110 min.
Portii: 24 servings

Ai nevoie de

4 oz. Crema de Branza PHILADELPHIA
1/2 cupa unt
1-1/2 cupe faina
3/4 lb. Mexican chorizo
1/4 cupa ceapa
1 ou

Preparare

1. Incingeti cuptorul la 400ºF. Bate crema de branza si untul intr-un bol mare cu mixerul până amestecate. Treptat bate în făină. Forma în minge, înveliți în folie de plastic. Bagati la frigider în timp ce pregătirea empanada de umplere.

2. Gatiti carnea și ceapa într-o tigaie mare la foc mediu-mare de la 9 la 10 min. sau până când carnea este gata, amestecand frecvent. De scurgere. Se răcească complet.

3. Intindeti aluatul pe o suprafata presarata cu faina la 1/8-inch grosime. Folosesc de 4-inch cookie sau tăietor de biscuiti să taie aluatul în 24 de runde, rerolling resturi după cum este necesar. Lingura-1 Lingura. amestecul de carne pe centrul de fiecare; perie marginea cu ou. Ori în jumătate; a sigila marginile cu furculita.

4. Locul pe foaie de copt pulverizat cu spray de gatit. Se taie fante mici în topuri pentru aerisire; perie cu restul de ou.

5. Se coace 18 la 20 min. sau pana se rumeneste.

Sfaturi

Sugestie De Servire: Se serveste cu o salata verde amestecata si sticla de grăsime-lapte gratuit pentru a completa masa.

Special Suplimentar: Dragoste spice? Se toaca marunt 1 serrano chile și se adaugă la amestecul de carne pentru un pumn adăugat!

Face Față: Acesta este un mare make-înainte reteta. Asambla empanadas ca regia; locul pe foaie de copt și se ung cu ou ca regia. Freeze până la firmă, apoi transfer la resigilabil congelator-greutate punga de plastic sau containere frigorifice. Congela până la 3 luni. Atunci când este gata de a servi, puneți numărul dorit de empanadas pe foaie de copt. Se lasa sa stea la temperatura camerei timp de 1 oră; se coace ca regia.

Reclama

Nutritie

24 servings
Calories
110
Total fat
8g
Saturated fat
4.5g
Cholesterol
30mg
Sodium
140mg
Carbohydrate
6g
Dietary fiber
0g
Sugars
0g
Protein
3g
Vitamin A
4%DV
Vitamin C
0%DV
Calcium
0%DV
Iron
2%DV
* Informațiile referitoare la nutriție sunt estimate pe baza ingredientelor și a instrucțiunilor de gătit așa cum sunt descrise în fiecare rețetă și sunt destinate utilizării numai în scopuri informative.
loading...

Categorii retete