2Cook > Churros cu Sos de Capsuni

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Churros cu Sos de Capsuni

Preparare: 30 min.
Timp total: 30 min.
Portii: 20 servings, 1/20 recipe (57 g) each

Ai nevoie de

2 cupe căpșuni
2 Lingura. Kool-Aid De Căpșuni Zahăr Îndulcit Băutura Se Amestecă
1 cupa apa
2/3 cupa zahăr, împărțit
1/3 cupa unt
1 cupa faina
3 ouă
1/2 lingurita. vanilie
1/2 lingurita. scortisoara
2 cupe ulei

Preparare

1. Amestec de căpșuni și băuturi se amestecă în blender până la omogenizare. Se strecoara intr-castron pentru a elimina semințele. Set tensionate sos de capsuni deoparte pentru o utilizare ulterioară.

2. Aduce apă, 3 Linguri. zahăr și unt la fiert în cratiță medie la foc mediu-mare. Se adauga faina; se fierbe și se amestecă la foc mic 1 min. sau până când amestecul trage departe de partea de tigaie. Eliminați de la căldură. Se adaugă ouăle, se bat până amestecate. Se amestecă în vanilie. Lingura în sac de patiserie prevăzut cu stea mare sfat.

3. Combina restul de zahăr și scorțișoară în castron de mică adâncime.

4. Ulei de căldură în friteusă la 350ºF. Conducta de aluat, în loturi, în 5-inch-lung benzi în ulei fierbinte; se fierbe 3 min. sau până când se rumeneste uniform, de cotitură după 1 min. Se scoate din ulei cu o lingura cu fante; scurgeti pe prosoape de hartie. Adaugă cald churros, 1 la un moment dat, pentru amestecul de scorțișoară; amestecati pentru a acoperi uniform.

5. Servi churros cu sos de capsuni.

Sfaturi

Variația: Se serveste cu una sau mai multe dintre aceste alte sosuri:

Ciocolata-Caramel Sos De Scufundare: Cuptor cu microunde 1 oz. lui Baker Semi-Dulce Ciocolata, 20 Kraft Caramele și 1-1/2 cani inghetate Cool Whip frișca bătută în castron pentru cuptorul cu microunde pe MARE 2 min. sau până când ciocolata si caramele sunt complet topit si sosul este bine amestecat, amestecând după fiecare minut.

Sos De Caramel: Cuptor cu microunde 25 Kraft Caramele și 1/4 cană de apă în castron pentru cuptorul cu microunde pe MARE 2 min. sau până la caramele sunt complet topit si sosul este bine amestecat, amestecand la fiecare 30 sec.

Sos De Ciocolata: Cuptor cu microunde 4 oz. lui Baker Semi-Dulce Ciocolata și 1-1/2 cani inghetate Cool Whip frișca bătută în castron pentru cuptorul cu microunde pe MARE 2 min. sau până când ciocolata este complet topit si sosul este bine amestecat, amestecând după fiecare minut.

Reclama

Nutritie

20 servings, 1/20 recipe (57 g) each
Calories
130.00
Total fat
8.00g
Saturated fat
2.50g
Trans Fat
0.00g
Cholesterol
35.00mg
Sodium
35.00mg
Carbohydrate
14.00g
Dietary fibre
1.00g
Sugars
9.00g
Protein
2.00g
Vitamin A
4.00%DV
Vitamin C
2.00%DV
Calcium
0.00%DV
Iron
4.00%DV
* Informațiile referitoare la nutriție sunt estimate pe baza ingredientelor și a instrucțiunilor de gătit așa cum sunt descrise în fiecare rețetă și sunt destinate utilizării numai în scopuri informative.
loading...

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Categorii retete