2Cook > Creme Caramel cu nucă de Cocos Prăjită

Creme Caramel cu nucă de Cocos Prăjită

Preparare: 25 min.
Timp total: 265 min.
Portii: 6 servings, 1/2 cup (125 mL) each

Ai nevoie de

1 pkg. Jell-O de Vanilie Budinca Fierte și Umplere Plăcintă
2 Lingura. unt
1/2 cupa zahăr
2 Lingura. apa
1/4 cupa îndulcit sub formă de fulgi de nucă de cocos

Preparare

1. Se fierbe budinca conform instructiunilor de pe pachet. Rece 10 min.

2. Între timp, se aduce untul, zahărul și apa la fiert pe foc mediu-mare. (Nu se amestecă.) Fierbe 3-4 min. sau pana se rumeneste, ocazional vartej tigaie pentru a preveni sos de caramel de ardere. Lingura în 6 (125 mL) ramekins. Imediat vârtej cupe pentru strat uniform fundul cu sos de caramel. Rece 5 min.

3. Se toarnă budinca de pregătit amestecul în boluri. Se da la frigider 4 ore.

4. Rula cutit in jurul marginilor de ramekins chiar înainte de servire; invertit pe farfurii desert. Se presara cu nuca de cocos.

Sfaturi

Sugestie De Servire: Se serveste acoperit cu căpșuni proaspete sau zmeura.

Special Suplimentar: Se amestecă 1/2 linguriță de sare. scortisoara în preparat budinca înainte de spooning în cremă preparate cupe.

Notă: Aceste deserturi cremoase poate fi la frigider până la 24 de ore înainte de servire.

Reclama

Nutritie

6 servings, 1/2 cup (125 mL) each
Calories
240
Total fat
6g
Saturated fat
4.5g
Cholesterol
15mg
Sodium
200mg
Carbohydrate
44g
Dietary fibre
0g
Sugars
38g
Protein
3g
Vitamin A
8%DV
Vitamin C
0%DV
Calcium
8%DV
Iron
0%DV
* Informațiile referitoare la nutriție sunt estimate pe baza ingredientelor și a instrucțiunilor de gătit așa cum sunt descrise în fiecare rețetă și sunt destinate utilizării numai în scopuri informative.
loading...

Categorii retete