2Cook > Cremă De Dovleac Pie Baruri

Cremă De Dovleac Pie Baruri

Preparare: 15 min.
Timp total: 40 min.
Portii: 9 large or 12 small bars

Ai nevoie de

Pentru crusta:
1-1/3 cupe toate-scop făină
1/4 cupa zahăr tos
1/2 cupa zahar brun
1/2 sare
1 cupa de modă veche ovăz
3/4 cupa unt nesărat
1/2 cupa nuci pecan
Reynolds Wrap® Folie De Aluminiu
Pentru umplutura:
4 crema de branza
1 cupa dovleac
1/3 cupa zahăr tos
1 mare ou
1 scortisoara
1/2 nucsoara
1/8 ienibahar
1/8 ghimbir la sol
sare
1 vanilie
jumătăți de nuci pecan

Preparare

1. Locul pe un raft în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. o Linie 8x8-inch pătrat tigaie cu Reynolds Wrap® Folie de Aluminiu si ungeti ușor folie. Retrase din circuitul agricol.

2. Într-un bol mediu, amestecati împreună făină, zahăr tos, zahăr brun, sare și ovăz. Se taie untul rece in ingredientele uscate cu produse de patiserie cutter sau două furculițe până când piesele sunt de mărimea unor boabe de mazăre sau mai mici. Adauga nuci pecan tocate si amestecati pentru a combina temeinic.

3. Transfer de 1 1/2 cani de amestec la un castron mic, se acoperă cu folie și locul în frigider. Acest lucru va fi năruie topping.

4. Locul rămase amestecul în tigaie pregătit și apăsați într-un strat uniform. Loc presat crusta din frigider.

5. Într-un mixer electric echipat cu un atașament zbaturi, se adaugă crema de brânză. Bate la viteza medie timp de aproximativ 1 minut, pana se omogenizeaza si flexibil.

6. Adauga dovleac si zahar pentru crema de branza dedurizată. Bate la viteza medie, ocazional decopertarea jos părți ale vasului, până bine combinate. Dacă crema de branza devine indesata, a comuta la tel atașament și bate la viteza mare pana cand cele mai multe dintre noduli sunt încorporate.

7. La viteza medie, se adauga oul si albusul. Bate a combina, aproximativ 1 minut. Se adauga condimentele, sarea si esenta de vanilie. Bate pentru a combina.

8. Scoateți coaja și topping din frigider. Se toarnă cremă de dovleac umplere în tigaie pregătit. Se presara generos cu firimituri topping și de top cu jumătăți de nuci pecan. Se coace timp de 20-25 de minute sau până când centrul nu mai tremura. Scoateți din cuptor și se lasă să se răcească complet înainte de a scoate din tigaie și feliere. Pentru a stoca, folie de bare individuale în folie și se ține în frigider pentru până la 4 zile.

9. Reteta Sfat: Reynolds Wrap® Non-Stick, Folie in loc de ungere sau pulverizare folie.

Sfaturi

Reynolds Bucatarii Sfat: Linie tava de copt cu Reynolds Wrap® Folie de Aluminiu pentru baruri care nu se va lipi.

Reclama

loading...

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Categorii retete