2Cook > Cuptor Risotto Cu Ciuperci Salbatice

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Cuptor Risotto Cu Ciuperci Salbatice

Preparare: 15 min.
Timp total: 45 min.
Portii: 8-10 servings

Ai nevoie de

1/4 cupa ulei de măsline
1 mediu praz
1 mici ceapă galbenă
sare
1 ciuperci
3 catei usturoi
1 cimbru
1-1/2 cupe Orez Arborio
1/2 cupa vin alb
2 linguri oțet
6 cupe supa de pui
sare
1 Parmezan
4 salvie
Reynolds Wrap® Folie De Aluminiu

Preparare

1. Incalziti cuptorul la 350 grade F.

2. Căldură mare din fontă sau tigaie la foc mediu. Se adauga ulei de masline, praz, ceapa și un praf de sare. Se fierbe pana cand se inmoaie, dar nu maro, aproximativ 5 minute. Se adauga ciupercile, usturoi și cimbru și se fierbe, amestecand ocazional, timp de 7 minute pana cand se inmoaie și ușor maro.

3. Se adaugă orezul și se fierbe până când boabele sunt bine acoperite cu ulei și ciuperci, aproximativ 2 minute. Se adaugă vin, otet balsamic, supa și un vârf de cuțit de fiecare sare și piper. Se aduce lichidul la fierbere și apoi se îndepărtează de la căldură. Se transferă amestecul într-un adânc de 9x13 inch vas de copt. Înfășurați în partea de sus strâns cu Reynolds Wrap® Folie de Aluminiu. Se coace timp de 30 de minute, până când orezul este fraged, dar al dente.

4. Scoateți vasul de copt din cuptor si se adauga Parmezan si salvie. Se amestecă, pentru a regla condimente, dacă este necesar și se servește imediat.

Sfaturi

Reynolds Bucatarii Sfat: Wrap vas de copt cu Reynolds Wrap® Folie de Aluminiu perfect pentru licitație risotto.

Reclama

loading...

Categorii retete