2Cook > Dovleac Ecler "Tort"

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Dovleac Ecler "Tort"

Preparare: 20 min.
Timp total: 215 min.
Portii: 16 servings, 1 piece (110 g) each

Ai nevoie de

1 pkg. Jell-O Budinca Instant De Vanilie
2-1/4 cupe lapte
3/4 cupa dovleac
1 lingurita. placinta de dovleac condiment
1 pkg. graham napolitana
1 cada Cool Whip Frișca Bătută
4 oz. Baker e Semi-Dulce Ciocolata

Preparare

1. Bate budinca se amesteca si laptele intr-un bol mare amestecati cu 2 min. Adauga dovleac si condimente; se amesteca bine. Se lasa sa stea 5 min.

2. Între timp, capacul de jos de 13x9-inch tigaie cu aproximativ 9 plachete, de rupere cât este necesar pentru a forma chiar strat.

3. Se adaugă 2 căni frișcă pentru budinca; amestecati doar până amestecate. Răspândirea jumătate amestecul de budinca peste piscoturi in tava; se acoperă cu jumătate din restul de piscoturi. Repetați straturile de budinca si plachete. Se da la frigider 3 ore.

4. Cuptor cu microunde restul de frișcă și ciocolata în cuptorul cu microunde castron MARE de 1 min. sau până când ciocolata este complet topit și amestecul este bine amestecat, atunci când agitat; răspândit peste desert. Se da la frigider 15 min.

Sfaturi

Notă Importantă: Atunci când se pregătește acest desert delicios, asigurați-vă că pentru a utiliza mai mari de 6 dimensiune de servire (153 g) pachet de Jell-O Budinca Instant de Vanilie în loc de 4-dimensiune de servire (102-g) pachet.

Menținându-l în condiții de Siguranță: Deserturi preparate sau garnisit cu Cool Whip frișca bătută ar trebui să fie acoperite și depozitate în frigider.

Reclama

Nutritie

16 servings, 1 piece (110 g) each
Calories
260
Total fat
10g
Saturated fat
7g
Cholesterol
5mg
Sodium
230mg
Carbohydrate
38g
Dietary fibre
2g
Sugars
21g
Protein
4g
Vitamin A
20%DV
Vitamin C
0%DV
Calcium
4%DV
Iron
6%DV
* Informațiile referitoare la nutriție sunt estimate pe baza ingredientelor și a instrucțiunilor de gătit așa cum sunt descrise în fiecare rețetă și sunt destinate utilizării numai în scopuri informative.
loading...

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Categorii retete