2Cook > Dublu Ciocolata Caramel Brownies

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Dublu Ciocolata Caramel Brownies

Preparare: 15 min.
Timp total: 50 min.
Portii: 16-24 brownies

Ai nevoie de

Pentru prăjituri:
1 cupa unt nesărat
2 cupe zahăr tos
1 cupa pudra de cacao
1 espresso instant
1 sare
5 mare ou
2 lingurite vanilie
3/4 cupa toate-scop făină
1 cupa ciocolata
Reynolds Wrap® Folie De Aluminiu
Pentru sos caramel:
1/2 cupa zahăr tos
2 linguri unt nesărat
1/4 sare
1/4 cupa crema
1/2 espresso instant
1/2 vanilie

Preparare

1. Incalziti cuptorul la 350 grade F. Linia de jos și părțile laterale de o 9x13 inch tava de copt cu Reynolds Wrap® Folie de Aluminiu, asigurându-vă că există un pic de consola pe toate laturile. Ușor de unt folie.

2. Combina unt, zahăr, pudră de cacao, praf de espresso și sare într-un castron mare set de peste un cazan dublu. Se amestecă amestecul din când în când, până când untul este complet topit și amestecul este cald la atingere. Eliminați de la căldură și lasa sa se raceasca putin. Amestecati intr-ouăle, unul la un moment dat, și apoi se adaugă vanilie. Ori în făină până când doar combinate și apoi ori în ciocolată tocat.

3. Coace prăjituri 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Misto negrese în tigaie și apoi utilizați folie de mânere pentru a ridica negrese din tigaie.

4. Pentru a face sos de caramel, combina zaharul cu 2 linguri de apă, împreună cu untul și sarea, într-o cratiță. Se fierbe la foc mediu, rotind tigaia din când în când, până când zahărul se topește și se transformă profund chihlimbar de culoare. Scoateți tava de pe foc si apoi se amesteca in crema, espresso instant și extract de vanilie. Lași sosul să se răcească la temperatura camerei și apoi se stropesc peste negrese chiar înainte de servire.

Sfaturi

Reynolds Bucătărie Sfat: Pentru negrese care nu se lipesc, linia tava de copt cu Reynolds Wrap® Folie de Aluminiu.

Reclama

loading...

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Categorii retete