2Cook > Dublu Zmeură Și Ciocolată Tort

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Dublu Zmeură Și Ciocolată Tort

Preparare: 40 min.
Timp total: 150 min.
Portii: 10 servings

Ai nevoie de

Pentru tort:
2 cupe făină tort
2 cupe zahăr
3/4 cupa pudra de cacao
2 lingurite praf de copt
1-1/2 lingurite bicarbonat de sodiu
1/2 sare de mare
2 ou
1 cupa lapte
1/2 cupa ulei vegetal
2 lingurite vanilie
Reynolds Wrap® Folie De Aluminiu
Pentru ganache:
10-1/2 ciocolata
1/2 cupa unt
2 linguri frișcă
Pentru ornat:
2-1/2 cupe zmeura
1/4 cupa фисташку
1/2 cupa ciocolată albă

Preparare

1. Incalziti cuptorul la 350 grade F. Grease 2 bucătărie tort cu unt și un praf de făină. Retrase din circuitul agricol.

2. Pentru tort: Intr-un castron, combina făină, zahăr, pudră de cacao, praf de copt, bicarbonat de sodiu și sare. Se adauga ouale si se bate cu un mixer electric pe low. Se adauga laptele, uleiul si extractul de vanilie si la viteza medie bate pana se omogenizeaza, aproximativ 2 minute.

3. Împărțiți aluatul intre cele 2 preparate de bucătărie. Acoperi vasele cu Reynolds Wrap® Folie de Aluminiu. Se coace timp de 30-35 de minute, până când o scobitoare introdusă în mijloc iese curata. Rece prăjituri pe un raft timp de 40 de minute.

4. Pentru ganache: se Potrivesc un mare castron rezistentă la căldură într-o cratiță plină cu 1 inch de apă, și se aduce la un foc mic. Loc bucăți mari de ciocolată, unt și smântână într-un castron. Se amestecă ciocolata frecvent până când totul s-a topit complet și combinate, 7-8 minute.

5. După prăjituri au răcit, puneți-o într-o tavă de servire sau suport tort. Lingura de 4 linguri de ganache-ul peste partea de sus a tort. Locul al doilea tort pe partea de sus de primul. Turnati restul de ganache-ul peste partea de sus, lăsând să se scurgă pe părțile laterale.

6. Se decoreaza tortul cu zmeura, fistic și nucă de ciocolata alba bucati. Lăsați ciocolata să se stabilească pentru cel puțin 30 de minute și se servește.

Sfaturi

Reynolds Bucatarii Sfat: Acoperă-ți prăjituri cu Reynolds Wrap® Folie de Aluminiu pentru a păstra topuri de la browning prea repede, și păstrați-le frumos și umed.

Reclama

loading...

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Categorii retete