2Cook > Dulce 'n Fum de carne de Vită Friptură

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Dulce 'n Fum de carne de Vită Friptură

Preparare: 30 min.
Timp total: 510 min.
Portii: 10 servings, 1/10 recipe (226 g) each

Ai nevoie de

1 Lingura. ulei
1 carne de vită dezosată friptura
1 ceapa
5 catei usturoi
3/4 cupa 25%-mai puțin de sodiu supa de carne de vită
1/2 cupa Bull ' s-Ochi Guinness Draught Bere Amestec de Sos de Gratar
1-1/2 lb. morcov
1 lb. păstârnac
1 frunze de dafin

Preparare

1. Se încălzește uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Se adauga carnea; cook de la 8 la 10 min. sau până când se rumeneste uniform, de cotitură ocazional. Transfer de carne la aragaz lent pulverizat cu spray de gatit, rezervându-sucurile din tigaie.

2. Adăugați ceapa pentru a rezervat sucurile; gateste și se amestecă pe foc mediu 5 min. sau până când ceapa se înmoaie, adăugând usturoi pentru ultimul minut. Se amestecă în bulion, se aduce la fierbere, amestecand constant pentru a îndepărta biți rumenite la partea de jos a tigaie. Eliminați de la căldură. Se amestecă în sos; se toarna peste carne. Se adauga restul ingredientelor; se acoperă cu capac.

3. Gatiti la foc mic 8 la 9 ore, (sau pe MARE 6-7 ore). Demontați și aruncați frunzele de dafin inainte de servire.

Sfaturi

Sugestie De Servire: Se serveste cu piure de cartofi fierbinte.

Special Suplimentar: Se decoreaza cu patrunjel proaspat tocat înainte de servire.

Reclama

Nutritie

10 servings, 1/10 recipe (226 g) each
Calories
310
Total fat
14g
Saturated fat
5g
Cholesterol
65mg
Sodium
280mg
Carbohydrate
21g
Dietary fibre
4g
Sugars
10g
Protein
24g
Vitamin A
100%DV
Vitamin C
20%DV
Calcium
4%DV
Iron
20%DV
* Informațiile referitoare la nutriție sunt estimate pe baza ingredientelor și a instrucțiunilor de gătit așa cum sunt descrise în fiecare rețetă și sunt destinate utilizării numai în scopuri informative.
loading...

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Categorii retete