2Cook > Fenicul, Mere și Brânză Albastră Cotlet de Porc Umplut

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Fenicul, Mere și Brânză Albastră Cotlet de Porc Umplut

Preparare: 20 min.
Timp total: 110 min.
Portii: 4-6 servings

Ai nevoie de

ulei de măsline
2 catei usturoi
2 mediu ceapă eșalotă
1 mediu fenicul
1/2 semințe de fenicul
2 linguri rozmarin proaspăt
1 mare apple
1/2 sare kosher
1/2 piper negru
1 miere
1 oțet
1 brandy
1/2 cupa albastru brânză
2 benzi bacon
1 cotlet de porc fără os friptură
sfoară de bucătărie
Reynolds Wrap® Heavy Duty Folie De Aluminiu

Preparare

1. Incalziti cuptorul la 350 grade F. Într-un mediu tigaie, se incinge 1 lingura de ulei de masline. Adauga usturoiul si ceapa si se fierbe la foc mediu, până când parfumat și translucide, aproximativ 1-2 minute. Adaugă fenicul, semințe de fenicul, 1 lingura de rozmarin, mere, sare, piper negru, miere, oțet și rachiu de mere. Se fierbe la foc mediu, până când apple și fenicul se rumeneste, aproximativ 15 minute. Fenicul ar trebui să fie moale, dar nu moale și încă mai au unele fermitatea. Scoateți umplutura de la căldură și se răcește la temperatura camerei. Aruncă în albastru brânză și bacon crocant.

2. Linia o foaie de copt cu o grea foaie de Reynolds Wrap® Heavy Duty Folie de Aluminiu, asigurându-vă că fișa este suficient de lung pentru a încheia peste capetele de friptura. Strat încă două foi de folie de aluminiu peste primul. Retrase din circuitul agricol.

3. Loc de cotlet de porc gras cu fața în jos pe o suprafață de lucru, se condimentează interior ușor cu sare și piper și apoi se distribuie uniform umplutura. Rola de carne de porc în sus pe lungime și cravată-l în siguranță, cu sfoară de bucătărie. Frecati cu ulei si se condimenteaza uniform cu sare cușer. Căldură mare tigaie grele (suficient de mare pentru întreaga spinare) la foc mare până la foarte calde. Adaugă cotlet de porc si maro foarte bine pe toate partile, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.

4. Folosind clește, loc de friptura in centrul foliei. Se presara cu piper și restul de rozmarin. Aduce folie părți. Dublu ori de sus și se termină pentru a sigila pachetul, lăsând loc pentru circulatia căldură în interior.

5. Se coace înfășurat în spinare pentru 45 de minute sau până când o clipă-citit termometru de carne citește 130°F. Lasa restul de carne de porc, înfășurat, timp de 10 minute. Deschide pachetul cu atenție prin tăierea de-a lungul partea de sus ori cu un cuțit ascuțit, care să permită aburului să scape; apoi deschideți partea de sus a folie de pachete. Felie și se servește.

6. Explicație: Linia foaie de copt cu Reynolds Wrap® Folie de Aluminiu pentru curatare rapida.

Reclama

loading...

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Categorii retete