2Cook > Final De Cartofi La Cuptor

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Final De Cartofi La Cuptor

Preparare: 10 min.
Timp total: 50 min.
Portii: 4 servings

Ai nevoie de

4 mare copt cartofi
Pentru fiecare cartof:
2 linguri ulei de măsline
1/4 cupa bacon
1 sare de mare
1 unt
1/4 cupa brânză
1/4 cupa ceapa de primăvară
Reynolds Wrap® Folie De Aluminiu

Preparare

1. Incalziti cuptorul la 425 de grade F. Pune 4 de 8 inch bucăți de Reynolds Wrap® Folie de Aluminiu pe o suprafață de lucru curată. Centrul de cartofi unul pe fiecare foaie de folie. Folosind o furculiță, înțepătură de cartofi și se stropesc cu ulei de măsline și rezervate de grăsime. Se presara sare în jurul valorii de cartofi. Înfășurați folie strâns în jurul cartofi și locul pe o foaie de copt. Repetați pentru fiecare cartof.

2. Se coace timp de 45 de minute și apoi verificați cartofii pentru coacere. Deschide cu grijă folia de tăiere de-a lungul partea de sus ori cu un cuțit ascuțit, care să permită aburului să scape; apoi deschideți partea de sus a folie de pachete. Cartofi ar trebui să fie crocante si sarate. Dacă nu, puneți-o înapoi în cuptor cu folie deschis, verificarea periodic, până când este crocanta.

3. Îndepărtați folia și transfer de cartofi pentru o farfurie de servire. Când se răcește suficient să se ocupe, folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia un X în cartofi și se împinge în sus din partea de jos. Se adauga untul, smantana, crocante pancetta sau bacon, branza cheddar si ceapa verde taiate felii. Adauga piper negru proaspăt după gust și se servesc cât sunt calde, crocante și proaspete.

Sfaturi

Reynolds Bucătărie Sfat: Folie cartofii în Reynolds Wrap® Folie de Aluminiu pentru copt usor si rapid de curatare!

Reclama

loading...

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Categorii retete