2Cook > Final Resturi De Ziua Recunostintei Stuffle

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Final Resturi De Ziua Recunostintei Stuffle

Preparare: 30 min.
Timp total: 30 min.
Portii: 6 servings

Ai nevoie de

1 pkg. ARAGAZ Amestecă Umplutura pentru Curcan
2 ou
3/4 cupa HEINZ HomeStyle Curcan la cuptor cu Sos
3/4 lb. resturile de curcan prăjită
1/3 cupa sos de afine
1 Lingura. patrunjel proaspat

Preparare

1. Pregătiți umplutura conform instructiunilor de pe pachet. Rece 10 min. Între timp, spray fier de călcat vafe electric cu spray de gatit. Căldură de fier la foc mediu.

2. Se adaugă ouăle pentru umplutura; se amesteca bine. Lingura de aproximativ 1/2 ceasca de umplutura amestec pe centrul fiecărei vafe grila de secțiune. Închideți capacul încet, apăsând ușor pentru a distribui uniform umplutura amestec. Fierbe 4 la 5 min. sau până când "waffle" este ferm și maro auriu. Când ați terminat, ridicați vafe off grid cu furculita. Repetați cu restul de umplutura amestec pentru a face suplimentare de vafe.

3. Între timp, încălziți sosul conform instructiunilor de pe eticheta. În timp ce sosul se încălzește, reîncălzire turcia în cuptorul cu microunde container de pe MARE de la 1 la 2 min. sau până la încălzire.

4. Răspândirea gofre cu sos de afine; top cu turcia, sos si patrunjel.

Sfaturi

Notă: Aceasta este o modalitate foarte bună de a folosi resturile de umplutura pregătită. Pentru a reîncălzi frigider resturi de umplutura înainte de utilizare, lingura de 3 cesti de umplutura pregătită în cuptorul cu microunde castron. Cuptor cu microunde pe MARE 1-1/2 min. sau doar până se încălzește. Se adauga 2 oua batute, apoi de a folosi ca regia.

Reclama

Nutritie

6 servings
Calories
310
Total fat
12g
Saturated fat
2.5g
Cholesterol
120mg
Sodium
680mg
Carbohydrate
29g
Dietary fiber
1g
Sugars
8g
Protein
22g
Vitamin A
10%DV
Vitamin C
2%DV
Calcium
4%DV
Iron
10%DV
* Informațiile referitoare la nutriție sunt estimate pe baza ingredientelor și a instrucțiunilor de gătit așa cum sunt descrise în fiecare rețetă și sunt destinate utilizării numai în scopuri informative.
loading...

Categorii retete