2Cook > Fotbal Cake Pops

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Fotbal Cake Pops

Preparare: 60 min.
Timp total: 180 min.
Portii: 40 servings

Ai nevoie de

1 pkg. tort de ciocolata se amesteca
1 pkg. JELL-O Aroma de Ciocolata Budinca Instant
1 container gata-pentru-a răspândit glazura de ciocolata
2 pkg. Baker e Semi-Dulce Ciocolata
2 pkg. BAKER Ciocolată Albă
1 tub cireasa de decorare

Preparare

1. Incingeti cuptorul la 350ºF. Grăsime și făină de 13x9-inch tigaie; se acoperă partea de jos a pan cu pergament. Se prepară aluatul conform instrucțiunilor de pe pachet, amestec uscat, budinca se amesteca în aluat înainte de a turna în tigaie pregătit. Se coace 30 min. sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Tort rece în tigaie 15 min.; pentru a elimina raft de sârmă. Se răcească complet.

2. Prăjitură în castron mare. Adaugă cantitate mică de glazura pentru tort firimituri; se amesteca bine. Adauga restul de glazura; se amesteca bine. Forma în 40 de mingi de fotbal. Freeze 10 min.

3. Cuptor cu microunde ciocolata în cuptorul cu microunde castron de 3-4 min. sau până când aproape s-a topit, amestecand la fiecare minut. Se amestecă până când ciocolata este complet topit.

4. Scoateți tort bile din congelator în loturi mici; introduce băț de acadea în centrul de fiecare minge. Baie, 1 la un moment dat, în ciocolată. Stand, stick-ul se termină, de mică adâncime în hârtie cerată-căptușite tigaie. Se da la frigider 30 min. sau până când firma. Trage șireturile de pe mingi de fotbal cu decorarea glazură.

Sfaturi

Cum pentru a Stoca: Magazin în recipient bine acoperit în frigider până la 2 zile.

Notă: Bețe pentru acadele pot fi găsite la local tort de decorare store.

Reclama

Nutritie

40 servings
Calories
200
Total fat
11g
Saturated fat
3.5g
Cholesterol
15mg
Sodium
170mg
Carbohydrate
27g
Dietary fiber
1g
Sugars
21g
Protein
2g
Vitamin A
0%DV
Vitamin C
0%DV
Calcium
4%DV
Iron
6%DV
* Informațiile referitoare la nutriție sunt estimate pe baza ingredientelor și a instrucțiunilor de gătit așa cum sunt descrise în fiecare rețetă și sunt destinate utilizării numai în scopuri informative.
loading...

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Categorii retete