2Cook > Fript Friptură și Sparanghel

Fript Friptură și Sparanghel

Preparare: 20 min.
Timp total: 35 min.
Portii: 4 servings

Ai nevoie de

1/4 cupa KRAFT Picante Sos Italian
1 Lingura. GREY POUPON Muștar Dijon
2 lingurita. A. 1. Sos Original
1/4 lingurita. sare de mare
4 mici de carne de vită mușchi de fripturi (1 kg.), 1 inch grosime
1 lb. sparanghel proaspăt spears, împodobite
1/4 cupa apa

Preparare

1. Se amestecă sos, muștar și A. 1. în vas de sticlă superficial. Adaugă friptura; rândul său, pentru a acoperi uniform pe ambele părți. Se da la frigider 15 min. la marinat, de cotitură ocazional. Scoateți friptura din marinata; aruncați marinata. Loc de friptură de pe grătar de pui broiler tigaie.

2. Fierbeti, 6 cm de căldură, 4 min. pe fiecare parte sau de gradul de coacere mediu (160ºF). Se presara cu sare. Se lasa sa stea 5 min., vag acoperite cu folie.

3. Între timp, loc de sparanghel în cuptorul cu microunde fel de mâncare. Se adaugă apă. Cuptor cu microunde pe MARE 4 la 5 min. sau până când sparanghelul este clar-ofertă; scurgere. Servi sparanghel cu friptura.

Sfaturi

Substitut: Dacă sparanghelul nu este de legume, la alegere, să încerce broccoli.

Reclama

Nutritie

4 servings
Calories
180.00
Total fat
9.00g
Saturated fat
2.50g
Polyunsaturated Fat
0.00g
Monounsaturated Fat
2.50g
Trans Fat
0.00g
Cholesterol
55.00mg
Sodium
380.00mg
Carbohydrate
5.00g
Dietary fiber
2.00g
Sugars
3.00g
Protein
21.00g
Vitamin A
25.00%DV
Vitamin C
4.00%DV
Calcium
4.00%DV
Iron
25.00%DV
* Informațiile referitoare la nutriție sunt estimate pe baza ingredientelor și a instrucțiunilor de gătit așa cum sunt descrise în fiecare rețetă și sunt destinate utilizării numai în scopuri informative.
loading...

Categorii retete