Reclama
Reclama
1. Incingeti cuptorul la 325ºF. Loc de carne, se taie partea de sus, pe suprafața de lucru; usturoi de presă în carne, apoi perie cu 1 Lingura. sos. Loc de frunze de spanac în jos centrul de carne; top cu brânză.
2. Rola de carne, pornind de la o latura lungă și rulare atât mai lung tăiat capetele ni se alăture. Cravată închisă cu măcelarul sfoară, anexând complet umplutura.
3. Se coace 1-1/4 ore sau până când carnea este gata (160ºF), periaj cu restul de sos, după 45 min. Se scoate din cuptor. Se lasa sa stea 10 min. înainte de feliere pentru a servi.
Sugestie De Servire: Se serveste cu cartofi prăjiți, și fierbinte fierte proaspete fasole verde sau sparanghel.
Special Suplimentar: Se decoreaza cu rozmarin proaspăt înainte de servire.
Reclama