2Cook > Friptura de Miel Umplute cu Feta si Spanac

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Friptura de Miel Umplute cu Feta si Spanac

Preparare: 20 min.
Timp total: 95 min.
Portii: 12 servings, 1/12 recipe (92 g) each

Ai nevoie de

1 carne de miel dezosată picior friptura
3 catei usturoi
2 Lingura. Kraft Ulei De Masline Extra Virgin Feta Grecească Dressing
1 cupa frunzele de baby spanac
1/2 cupa Cracker Barrel Maruntita Branza Feta cu Oregano, Rosii Uscate la Soare si Piper Negru

Preparare

1. Incingeti cuptorul la 325ºF. Loc de carne, se taie partea de sus, pe suprafața de lucru; usturoi de presă în carne, apoi perie cu 1 Lingura. sos. Loc de frunze de spanac în jos centrul de carne; top cu brânză.

2. Rola de carne, pornind de la o latura lungă și rulare atât mai lung tăiat capetele ni se alăture. Cravată închisă cu măcelarul sfoară, anexând complet umplutura.

3. Se coace 1-1/4 ore sau până când carnea este gata (160ºF), periaj cu restul de sos, după 45 min. Se scoate din cuptor. Se lasa sa stea 10 min. înainte de feliere pentru a servi.

Sfaturi

Sugestie De Servire: Se serveste cu cartofi prăjiți, și fierbinte fierte proaspete fasole verde sau sparanghel.

Special Suplimentar: Se decoreaza cu rozmarin proaspăt înainte de servire.

Reclama

Nutritie

12 servings, 1/12 recipe (92 g) each
Calories
170
Total fat
10g
Saturated fat
4g
Cholesterol
65mg
Sodium
135mg
Carbohydrate
1g
Dietary fibre
0g
Sugars
0g
Protein
20g
Vitamin A
6%DV
Vitamin C
2%DV
Calcium
4%DV
Iron
10%DV
* Informațiile referitoare la nutriție sunt estimate pe baza ingredientelor și a instrucțiunilor de gătit așa cum sunt descrise în fiecare rețetă și sunt destinate utilizării numai în scopuri informative.
loading...

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Categorii retete