2Cook > Friptură de Vită cu Sos de Ierburi

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Friptură de Vită cu Sos de Ierburi

Preparare: 15 min.
Timp total: 70 min.
Portii: 4 servings, 1/4 recipe (115 g) each

Ai nevoie de

1 Lingura. ulei
1 lb. (450 g) carne de vită mini rapid friptura (sfat mușchi)
1/4 lingurita. piper negru
1 cupa vag ambalate proaspete de patrunjel
1 Lingura. rozmarin proaspăt tocat
1 catel usturoi
1/3 cupa Kraft Ulei De Masline Extra Virgin Italian Pesto, Parmezan, Dressing
1 Lingura. apa

Preparare

1. Incingeti cuptorul la 350ºF. Ulei de căldură în mare termorezistent tigaie pe foc mediu-mare. Se adauga carnea; se condimentează cu piper. Bucătar de 3 până la 5 min. sau până când se rumeneste uniform, de cotitură ocazional. Transfer la cuptor.

2. Se coace 45-55 min. sau până când carnea este gata (155ºF). Între timp, procesul restul de ingrediente într-un procesor de alimente pana se omogenizeaza.

3. Transfer de carne la tăiere bord; se acoperă cu folie. Se lasa sa stea 5 min.

4. Se taie carnea de peste cereale în felii subțiri. Se serveste cu sos.

Sfaturi

Special Suplimentar: Garnisiti cu crengute de rozmarin sau cimbru inainte de servire.

Sugestie De Servire: Se serveste cu piure de cartofi fierbinte și dumneavoastră preferat de legume prăjite.

Reclama

Nutritie

4 servings, 1/4 recipe (115 g) each
Calories
280.00
Total fat
17.00g
Saturated fat
5.00g
Trans Fat
0.00g
Cholesterol
65.00mg
Sodium
250.00mg
Carbohydrate
5.00g
Dietary fibre
1.00g
Sugars
2.00g
Protein
27.00g
Vitamin A
15.00%DV
Vitamin C
40.00%DV
Calcium
4.00%DV
Iron
25.00%DV
* Informațiile referitoare la nutriție sunt estimate pe baza ingredientelor și a instrucțiunilor de gătit așa cum sunt descrise în fiecare rețetă și sunt destinate utilizării numai în scopuri informative.
loading...

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Categorii retete