1. Incalziti cuptorul la 375 de grade F. Linia o foaie de cookie cu Reynolds® Hartie de copt, retrase din circuitul agricol.
2. Bate untul si zaharul pana pufos cu un mixer electric. Se amestecă în ou și extract de lămâie până bine amestecate.
3. Combina faina, praful de copt și sarea într-un castron separat. Treptat, bate amestecul de făină în amestecul de unt pana se omogenizeaza. Împărțiți aluatul în jumătate; forma în 2 discuri plate. Infasurati aluatul in hartie de copt; se da la frigider 1 oră, până când suficient de ferm pentru a rola.
4. Intindeti aluatul 1/8–inch grosime între două foi de hartie de copt presarata cu faina.
5. Se taie aluatul cu 2 până la 6–inch fulg de nea tăietori cookie. Plasa cookie-uri de 1 inch în afară pe pergament-căptușite foaie de cookie. Decora cu stropește colorate.
6. Se coace 8-10 minute sau până când cookie-urile sunt doar începutul pentru a se rumeni pe margini. Rece.
7. Se amestecă zahăr pudră și lapte, împreună într-un castron mic, adăugarea de lapte încet până la consistența dorită este atinsă. Burniță peste răcit prăjituri.
8. Explicație: Pentru un plus de aroma de lamaie, substitut de suc de lamaie pentru lapte atunci când se face glazura.
Reynolds Bucatarii Sfat: Pentru fulgii de zapada care aluneca de pe dreapta, linia foaie de cookie cu Reynolds® Hartie de copt.
Reclama