2Cook > Inel De Pui Prăjită

Inel De Pui Prăjită

Preparare: 15 min.
Timp total: 65 min.
Portii: 3-4 servings

Ai nevoie de

1 pui
1 stick unt nesărat
5 catei usturoi
1 lamaie
1 coaja de lamaie
1 cimbru
sare kosher
sfoară de bucătărie
Reynolds Wrap® Folie De Aluminiu

Preparare

1. Incalziti cuptorul la 450 de grade F. Crea o folie de inel pentru a sprijini pui în timp ce fripturi. Taie o 4-picior bucată de Reynolds Wrap® Folie de Aluminiu. Începând cu un capat mai lung de foaie de folie, ori un 1.5-inch secțiune pe sine în mod repetat pentru a crea o bandă groasă. Ia banda și să formeze un inel, care este puțin mai mică decât dimensiunea de pui. Linie-o tava de copt cu folie de aluminiu. Pune inelul în tigaie. Retrase din circuitul agricol.

2. Se amesteca untul cu usturoiul, coaja de lamaie si cimbru. De mână, slăbiți cu atenție pielea tot drumul în jurul valorii de pui. Răspândirea unt între carne și piele. Se taie lamaie in jumatate si pune în cavitatea de pui. Schelete de pui.

3. Răspândit în restul de unt, la exterior pielea de pui. Sare bine pielea cu sare Cușer.

4. Așezați puiul cu pieptul în jos pe inelul din căptușite tigaie. Friptura timp de 45-50 de minute sau până când fierte.

Sfaturi

Reynolds Bucatarii Sfat: A crea o prăjire inel cu Reynolds Wrap® Folie de Aluminiu pentru a asigura fripturi de pui uniform și rămâne în poziție verticală în tigaie.

Reclama

loading...

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Categorii retete