2Cook > Învelit În Bacon Cu Cartofi Dulci Musca

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Învelit În Bacon Cu Cartofi Dulci Musca

Preparare: 20 min.
Timp total: 60 min.
Portii: 4-6 servings

Ai nevoie de

12 bacon
1-1/2 cartofi dulci
1 ulei de măsline
1 unt
1/4 lingurita. scortisoara
1 piper negru
sare de mare
Reynolds Wrap® Folie De Aluminiu

Preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 400 de grade F. Linia o foaie de copt cu ramă cu Reynolds Wrap® Folie de Aluminiu. Retrase din circuitul agricol.

2. Se infasoara fiecare cartof dulce cub cu o felie de bacon, care deține în loc cu o scobitoare. Loc de pe foaia de copt preparat, scobitori cu fața în sus.

3. Combina ulei de măsline, unt topit, scortisoara si piper, amestecand pana se amesteca bine. Cerneti amestecul peste cartofi dulci mușcă. Se presara cu sare de mare. Vag cort scobitori cu umede, prosoape de hârtie și înfășurați foaie de copt cu Reynolds Wrap® Folie de Aluminiu, având grijă să nu pentru a perfora folia. Se coace până când cartofii sunt doar cand se inmoaie, aproximativ 20 de minute.

4. Scoateți folia și prosoape de hârtie și a reveni la cuptor; se coace pana baconul e crocant și grăsimea începe să se facă, mai mult de 15-20 de minute. Stergeti excesul de grasime cu prosoape de hartie, apoi se serveste.

Sfaturi

Reynolds Bucatarii Sfat: : Linie foaie de copt cu Reynolds Wrap® Folie de Aluminiu pentru a asigura bacon cartofi pai perfect, fără lipirea la tigaie.

Reclama

loading...

Categorii retete