2Cook > Maple Cheesecake cu Mere Prajite

Maple Cheesecake cu Mere Prajite

Preparare: 1 min.
Timp total: 1 min.
Portii:

Ai nevoie de

Crusta:
2 cupe graham cracker firimituri
3 Lingura. zahăr
6 Lingura. unt
Umplutura:
1-1/4 cupe sirop de arțar
3 Crema de Branza PHILADELPHIA
1/2 cupa zahar brun
2/3 cupa smantana
3 Lingura. toate-scop făină
1 Lingura. vanilie
1/3 lingurita. sare
4 ou
Topping:
2 to 3 apple
1/2 cupa sirop de arțar
1/4 cupa zahar brun
1 lingurita. apple pie spice

Preparare

1. Incalziti cuptorul la 375 de grade F. Linia de jos a 9-inch springform tigaie cu hârtie pergament și clip părți în jurul valorii de ea; se pune deoparte.

2. Într-un bol mediu, combina graham-firimituri de biscuiti si zahar, apoi se face un crater in miez de amestec și se toarnă în untul topit. Se amestecă până acoperite uniform. Adăugați amestecul de firimituri la tigaie pregătit și apăsați în jos și cam pe la jumătatea drumului în sus pe părțile laterale ale tigaie.

3. Se coace timp de 10 minute, apoi se reduce căldură cuptor la 325.

4. În timp ce crusta este copt, se adaugă 1 1/4 cani sirop de arțar pur la o cratiță mică, se aduce la fierbere, și se fierbe până când siropul a fost redus la o ceașcă, amestecand ocazional. Se răcește la temperatura camerei.

5. Într-un castron mare sau mixer echipat cu un atașament zbaturi, crema împreună crema de brânză și zahăr brun pana se omogenizeaza. Bate din smantana, faina, vanilie și sare. Încet bate în siropul răcit. Adăugați în ouăle bătute și se amestecă pe viteză mică până combinate.

6. Se toarnă în preparate crustă și netezi astfel încât aluatul este chiar.

7. Locul tigaie springform într-o mai mare tava de copt, și umpleți tigaie mai mare cu 1 inch de apă caldă pentru a crea baie de apă.

8. Se coace la 325ºF pentru 1 1/2 ore sau până când centrul a stabilit și în partea de sus și-a pierdut luciu. Se scoate din baia de apă și se răcește pe un raft de sârmă pentru 10 minute, apoi utilizați un cuțit pentru a rula de-a lungul marginii de tort pentru a separa-l din tigaie.

9. Se răcească timp de o oră pe raft de sârmă. Transfer la frigider să se răcească pentru un plus de 6 ore, preferabil peste noapte.

10. Pentru a face topping chiar înainte de servire, o linie cu buze foaie de copt cu hartie de copt si incalziti cuptorul la 450.

11. Taie merele în 1/8-inch grosime felii și apoi se taie în jumătate; aranja mere la tigaie. Utilizați o perie pentru perie de mere cu 1/4 ceasca de sirop de artar. Se presara cu zahar brun si placinta cu mere condimente, apoi se coace timp de 15 minute.

12. Scoateți merele din cuptor și de a folosi perie pentru perie de mere cu sucul din tigaie; fierbeti pe low timp de 3 până la 5 minute.

13. Se scoate tava părți din prăjitură cu brânză și aranja mere pe ea. Finisaj de burniță cu restul de 1/4 cana sirop de artar. Felie cu un cuțit ascuțit.

Reclama

loading...

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Categorii retete