2Cook > Mini Încărcate TATER TOTS® Aperitive

Mini Încărcate TATER TOTS® Aperitive

Preparare: 15 min.
Timp total: 40 min.
Portii: 12 servings

Ai nevoie de

48 ORE-IDA TATER TOTS
3/4 cupa KRAFT Tocat Brânză Cheddar
1/2 cupa BREAKSTONE sau KNUDSEN Smantana
4 felii OSCAR MAYER Bacon
2 ceapa verde

Preparare

1. Incingeti cuptorul la 450ºF. Locul 2 BULETE de CARTOFI în fiecare dintre cele 24 de mini muffin pan cupe pulverizat cu spray de gatit; locul pe partea de jos raft cuptor. Se coace 10 min.

2. Spray de fund de pahar cu spray de gatit. Utilizare (în mișcare de răsucire) pentru a presa CARTOFII prajiți în fiecare ceașcă brioșă pentru a face cartofi cupa. A reveni la cuptor; se coace încă 15 min. sau până la adânci maro auriu.

3. Se adauga branza de cartofi cesti; se coace 1 min. sau până când s-a topit. Transfer la platou; se umple cu restul de ingrediente.

Sfaturi

Special Suplimentar: Lingură de smântână în mică pungă de plastic resigilabilă. Se taie bucata mica de pe un colț de jos a sac. Utilizați pentru a conductei de smântână în cupe de cartofi înainte de topping cu bacon si ceapa verde.

Notă: Dacă nu aveți un pahar, puteți utiliza în schimb o mare lingura de metal să apăsați parțial coapte BULETE de CARTOFI în tigaie brioșă pentru a forma cartofi cupe.

Reclama

Nutritie

12 servings
Calories
130
Total fat
9g
Saturated fat
3.5g
Cholesterol
15mg
Sodium
280mg
Carbohydrate
10g
Dietary fiber
1g
Sugars
1g
Protein
3g
Vitamin A
4%DV
Vitamin C
0%DV
Calcium
6%DV
Iron
0%DV
* Informațiile referitoare la nutriție sunt estimate pe baza ingredientelor și a instrucțiunilor de gătit așa cum sunt descrise în fiecare rețetă și sunt destinate utilizării numai în scopuri informative.
loading...

Categorii retete