2Cook > Morcovi și Dovlecei Blinele

Morcovi și Dovlecei Blinele

Preparare: 25 min.
Timp total: 25 min.
Portii: 14 servings

Ai nevoie de

1/3 cupa BREAKSTONE sau KNUDSEN Smantana
2 Lingura. KRAFT Condimentată Parmezan Ras Rozmarin Și Usturoi
1 dovlecei
1 morcov
1 ceapa
1/2 cupa faina
1/2 cupa KRAFT Tocata, Parmezan, Romano, și Brânză Asiago
2 ou
2 Lingura. ulei

Preparare

1. Se amestecă smântână și Parmezan ras până amestecate; bagati la frigider până este gata de utilizare. Combina toate ingredientele rămase, cu excepția uleiului.

2. Se Încălzește 1 Lingura. uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Se Adaugă 2 Linguri. amestec de legume la tigaie; se repeta de 6 ori pentru a face un total de 7 blinele. Aplatiza fiecare ușor cu spatele spatulă; fierbe 2-3 min. pe fiecare parte sau pana se rumeneste pe ambele părți.

3. Elimina blinele din tigaie; se scurgă pe prosoape de hârtie. Transfer la termorezistent farfurie; se pune în cuptor pentru a se incalzi până la gata de a servi. Repetați cu restul de ulei și amestecul de legume.

4. Se serveste cu amestecul de smantana.

Sfaturi

Notă: Este important de a stoarce cat mai multa apa din legume tocate posibil - umiditate prea mult va preveni blinele din exploatație forma lor. Mâinile curate pentru a stoarce porții de legume mărunțite, sau loc de tocat legume într-o sită și apăsați pe ele cu o lingură mare.

Reclama

Nutritie

14 servings
Calories
90
Total fat
6g
Saturated fat
2g
Cholesterol
35mg
Sodium
105mg
Carbohydrate
6g
Dietary fiber
1g
Sugars
1g
Protein
4g
Vitamin A
15%DV
Vitamin C
0%DV
Calcium
8%DV
Iron
2%DV
* Informațiile referitoare la nutriție sunt estimate pe baza ingredientelor și a instrucțiunilor de gătit așa cum sunt descrise în fiecare rețetă și sunt destinate utilizării numai în scopuri informative.
loading...

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Categorii retete