2Cook > No-Bake Cheesecake Trufe

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

No-Bake Cheesecake Trufe

Preparare: 30 min.
Timp total: 210 min.
Portii: 20 servings, 2 truffles each

Ai nevoie de

1 pkg. Crema de Branza PHILADELPHIA
1/4 cupa unt
1/4 lingurita. vanilie
3/4 cupa zahar pudra
1 graham cracker
1 oz. Baker e Semi-Dulce Ciocolata

Preparare

1. Bate crema de brânză, unt și vanilie intr-un bol mediu cu mixerul până amestecate. Treptat se adauga 3/4 cana de zahar, mixand bine dupa fiecare adaos.

2. Freeze 2-1/2 ore. (Aluatul va fi inca usor moale și lipicios.)

3. Se presara pe mâini cu unele de zahăr rămase. (Acest lucru va ajuta la prevenirea aluatul de la lipirea la mâinile tale.) Utilizați pentru a forma amestec crema de brânză în 40 de bile, folosind aproximativ 1 rotunjite lingurita. amestec crema de brânză pentru fiecare minge și și-a pus mâinile cu restul de zahăr pudră după nevoie. Loc într-un singur strat în tigaie de mică adâncime. Se da la frigider 15 min. sau până când firma.

4. Se topește ciocolata conform instructiunilor de pe pachet. Dip jos jumatati de bile de brânză, 1 la un moment dat, în graham firimituri; loc, miez de părți în jos, pe hârtie cerată acoperită de placă. Se stropesc cu ciocolata topita. Se da la frigider 15 min. sau până când firma. Păstrați la rece până la gata de a servi.

Sfaturi

Dimensiunea Înțelept: Cheesecake trufele sunt laminate în biscuiți pentru un tratament dulce, care este perfect pentru oferindu-cadou sau pentru a servi la o ocazie speciala.

Substitut: Substitut ingredientele preferate, cum ar fi tocate marunt Halloween bomboane, pentru graham firimituri.

Notă: Crema de brânză amestec pot fi congelate până la 24 de ore înainte de modelarea în bile. Pentru cele mai bune rezultate, lăsați crema de branza amestecul stea la temperatura camerei 10 minute. sau pana se inmoaie putin inainte de modelarea în bile și continuă ca regia.

Reclama

Nutritie

20 servings, 2 truffles each
Calories
90
Total fat
7g
Saturated fat
4g
Cholesterol
20mg
Sodium
65mg
Carbohydrate
7g
Dietary fiber
0g
Sugars
6g
Protein
1g
Vitamin A
4%DV
Vitamin C
0%DV
Calcium
0%DV
Iron
0%DV
* Informațiile referitoare la nutriție sunt estimate pe baza ingredientelor și a instrucțiunilor de gătit așa cum sunt descrise în fiecare rețetă și sunt destinate utilizării numai în scopuri informative.
loading...

Categorii retete