2Cook > Orange Spice Crema de Brânză Prăjitură cu Zaharisit Afine

Orange Spice Crema de Brânză Prăjitură cu Zaharisit Afine

Preparare: 1 min.
Timp total: 1 min.
Portii:

Ai nevoie de

Pentru cozonac:
1-1/2 cupe unt nesărat
8 oz. Crema de Branza PHILADELPHIA
3 cupe zahăr tos
6 mare ou
buric portocaliu
buric portocaliu
1 lingurita. vanilie
3 cupe făină tort
2 lingurita. sare kosher
1 lingurita. ghimbir la sol
1/8 lingurita. cuișoare
zahar pudra
Pentru Zaharisit Afine:
1/2 cupa apa
1/2 cupa zahăr
6 oz. afine

Preparare

1. Pentru a Face Tort

2. Se incalzeste cuptorul la 350 de grade F și generos mist 10-cupa Bundt se lipeasca de tigaie cu spray.

3. Pune untul si Crema de Branza Philadelphia într-un bol mare, se amesteca impreuna pana se omogenizeaza si bine amestecate. Se adaugă zahăr și bici pe medii-viteza mare pana la foarte pal si pufos (aproximativ 5 minute). Se adaugă ouăle, unul la un moment dat, decopertarea părțile laterale și partea de jos a vasului cu o spatula de silicon după fiecare adăugare. Se amestecă în suc de portocale, coaja de lămâie și vanilie. Se adauga faina, 1 ½ cesti la un moment dat. Când toată făina a fost încorporat, se amestecă în sare, ghimbir și cuișoare.

4. Transfera aluatul pregătit Bundt. Se coace timp de 70 la 80 minute*, sau până când un băț de bambus a introdus în cea mai groasă parte a tortului iese curata sau cu câteva firimituri umed.

5. Se răcească în tigaie timp de 20 de minute, apoi răsturnați pe un raft de sârmă să se răcească complet. Praf cu zahăr pudră, și umple centrul de Bundt cu zaharisit afine, pentru ornat.

6. Pentru a Face Zaharisit Afine:

7. Puneți apa și zahărul într-o oală mediu, și locul la foc mediu-mic. Se aduce la un foc mic mic, amestecand, pana cand zaharul este complet dizolvat. Eliminați de la căldură și se răcească timp de 15 minute.

8. Aruncă afine în sirop simplu, pentru a acoperi.

9. Se scurge afine, și sa răspândit într-un singur strat pe un raft de sârmă. Se lasă să se usuce timp de aproximativ 8 ore, sau până când nu se mai uda, dar lipicios la atingere. Rola în zahăr tos, pentru a acoperi. Zaharisit afine pot fi stocate în frigider, într-un container etanș, timp de până la o săptămână.

Reclama

loading...

Categorii retete