2Cook > Patru Din Carne Ragú Lasagna

Patru Din Carne Ragú Lasagna

Preparare: 45 min.
Timp total: 285 min.
Portii: 12-15 servings

Ai nevoie de

4 linguri unt nesărat
4 linguri faina
2-1/3 cupe lapte
Freshly grated nucsoara
sare
2 pancetta
1 mediu ceapa
1 mediu telina
1 mici morcov
4 mânzat
4 cotlet de porc
8 fusta friptură de vită
1 ham
2/3 cupa vin rosu
1-1/2 cupe supa de pui
2 cupe lapte
3 cutii prune rosii
12-15 taitei lasagna
1/2 cupa Parmezan
1 cupa tocat brânză mozzarella
Reynolds Wrap® Folie De Aluminiu

Preparare

1. Într-o cratiță mare, se topeste untul la foc mare mediu. Amestecati in faina si gatiti, amestecand frecvent, timp de 3 minute. Încet amestecati in lapte si nucsoara. Se fierbe la foc mediu timp de 3-5 minute, amestecand ocazional, până când ușor îngroșat. Se condimentează după gust cu sare și piper. Eliminați de la căldură și lasa sa se raceasca.

2. Căldură mare olandeză cuptor la foc mediu-mare. Se adauga pancetta si gatiti, amestecand frecvent, timp de 5 minute. Se adauga ceapa, telina si morcovi și continuă să se fierbe timp de 6-7 minute, pana dedurizată și parfumat. Se adaugă carnea și se fierbe, amestecând frecvent, până la adânci de culoare maro. Se adauga vinul în tigaie și se reduce focul la mediu-scăzut. Gatiti până când vinul s-a redus la jumătate, aproximativ 3 minute.

3. Se adauga 1/2 ceasca de stoc la cratiță și se fierbe, 10 minute, sau până când totul s-a evaporat. Repetați cu o altă 1/2 cana de stoc. Se amestecă în ultimul 1/2 cana de valori și lapte. Parțial acoperă oala și se fierbe timp de 1 oră, amestecand frecvent. Se adauga rosiile, zdrobindu-le ca ei merg în oală. Cook a descoperit pe termen mediu-foc mic timp de încă 45 de minute, astfel încât seamănă cu un sos gros, tocană cu carne. Se condimentează cu sare și piper.

4. Într-un vas de copt mare, răspândit un strat subțire de sos bechamel. Adauga un strat de paste, apoi un strat de bechamel, apoi un strat de ragú. Repetați până când ați folosit toate de paste. Pe partea de sus strat de paste, răspândit sos bechamel si se acopera cu Parmezan si mozzarella. Se acoperă cu Reynolds Wrap® Folie de Aluminiu și se coace în cuptorul preîncălzit la 350 de grade F timp de 40-45 de minute. Scoateți folia și se coace încă 10 minute, până când se rumeneste. Lăsa să se odihnească timp de 10 minute inainte de servire.

Sfaturi

Reynolds Bucatarii Sfat: Acoperă-ți lasagna cu Reynolds Wrap® Folie de Aluminiu pentru o uniform coapte lasagna și pentru a preveni top din peste browning.

Reclama

loading...

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Categorii retete