2Cook > Pere și Alune Tarta Frangipane

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Pere și Alune Tarta Frangipane

Preparare: 15 min.
Timp total: 135 min.
Portii: 1 9-inch tart

Ai nevoie de

Pentru aluat:
1-1/4 cupe toate-scop făină (sau făină fără gluten mix)
1 lingurita de zahar
1/4 lingurita sare
8 linguri rece unt nesărat, tăiat în 1/2-inch cuburi
3 to 4 linguri de apă rece
Reynolds® Hartie De Copt
Reynolds Wrap® Folie De Aluminiu
Pentru umplutura:
3 grame alune
1/2 cupa zahăr
8 linguri unt nesărat, la temperatura camerei
1 ou
1/2 cupa toate-scop făină (sau făină fără gluten)
1 lingura extract de vanilie
1 lingura de rom întuneric
1/2 lingurita sare kosher
3 pere, decojite, miez eliminat și feliate

Preparare

1. Combina făină, zahăr și sare într-un procesor de alimente. Se adauga untul rece si pulsul de zece ori, până când untul este de mărimea unei boabe de mazăre. Se adaugă 3 linguri de apă rece și pulsul până se leagă. Rândul său, pe o presarata cu faina suprafata de lucru si se aduce aluatul împreună, formând un disc. Înveliți în Reynolds® Hartie de copt si se da la frigider pentru cel puțin 45 de minute.

2. Pe un presarata cu faina suprafata de lucru, se intinde aluatul la 1/8-inch grosime. Umple un 9-inch tarta mucegai sau dreptunghi tarta mucegai cu aluatul. Taie excesul de sus si se da la frigider pentru inca 15 minute.

3. Incalziti cuptorul la 400 de grade F. Acopere partea de sus a aluatului cu Reynolds Wrap® Folie de Aluminiu și cântărește în jos cu plăcintă cu greutăți sau fasole uscată. Se coace timp de 15 minute. Scoateți folia și plăcintă cu greutăți și se lasă să se răcească.

4. Combina alune și zahăr în procesor de alimente. Pulsul la o pulbere fină. Se adauga untul, oul, faina, vanilie, rom si sare. Procesul până se leagă ca o pasta.

5. Imprastiati amestecul peste parțial copt tarta. Pe partea de sus, aranja felii de pere într-un model. Se coace tarta timp de 30 până la 35 de minute pana se rumeneste. Se lasa sa se raceasca timp de 10 minute înainte de feliere.

6. Explicație: Dacă nu aveți o tava de tarta, utilizați o Reynolds® Bakeware Tigaie Plăcintă sau de a face o formă liberă crostata pe o folie căptușite foaie de copt. Alte fructe de sezon cum ar fi mere sau smochine, de asemenea, funcționează bine în loc de pere.

Sfaturi

Reynolds Bucătărie Sfat: Acoperă-ți plăcintă cu Reynolds Wrap® Folie de Aluminiu ajută la crearea unei uniform coapte, crusta.

Reclama

loading...

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Categorii retete