2Cook > Placinta Cu Lapte Batut

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Placinta Cu Lapte Batut

Preparare: 150 min.
Timp total: 200 min.
Portii: 4-6 servings

Ai nevoie de

Pentru crusta:
1 cupa toate-scop făină
1/2 sare kosher
1 zahăr
1 stick unt nesărat
1/4 cupa zară
Reynolds Wrap® Folie De Aluminiu
Pentru umplutura:
2 ou
6 linguri unt nesărat
1 cupa zahăr
3 linguri faina
1 suc de lamaie
1/4 nucsoara
1/4 sare
1 cupa zară
zahar pudra

Preparare

1. Într-un mediu de amestecare castron, combinati faina, sare și zahăr. Folosi mâinile să taie în unt până când amestecul seamănă cu pesmet grosier și nici piesele sunt mai mari decât un bob de mazăre. Se amestecă în lapte rece până când amestecul începe să se adune împreună. Folosi mâinile pentru a forma aluatul într-o minge strans, pat într-un disc de aproximativ 1 1/2-inch grosime și înveliți bine în folie de plastic. Rece pentru cel puțin o oră până la o zi.

2. Incalziti cuptorul la 425 de grade F. Pe o suprafata presarata cu faina, rola aluatul de plăcintă într-un cerc mare. Apăsați aluatul intr-o tava de placinta. Linie crusta cu o foaie de Reynolds Wrap® Folie de Aluminiu și umple folie de placinta cu greutăți sau uscate de orez/fasole. Asigurați-vă că pentru a obține greutăți în colțuri de plăcintă și apăsați în partea de jos și părțile laterale. Chill crusta timp de 15 minute și apoi se coace timp de 15 minute. Scoateți plăcinta din cuptor și scoateți greutăți și folie. Reduce cuptorul la 350 de grade F și să crusta rece în timp ce face umplutura.

3. Bate albusurile intr-un mixer cu tel atașament până formează vârfuri moi. Retrase din circuitul agricol. Folosind telul atașament, crema de unt și zahăr. Adaugati galbenusurile cu unt-amestec de zahăr și se combină bine. Se adauga faina, suc de lamaie, nucsoara si sare la amestec. Se adaugă încet în lapte și se amestecă timp de 1 minut. Zerul se va întări puțin, dar va netezi la copt.

4. Ori ușor albușuri de ou în amestecul de lapte bătut. Se toarnă amestecul în crustă. Se omogenizeaza cu o spatula si se coace timp de 45-50 de minute sau până când de aur și a stabilit în mijloc. Se răcească complet pe un raft înainte de servire.

Sfaturi

Reynolds Bucătărie Sfat: Acoperi pre-copt crusta plăcintă cu Reynolds Wrap® Folie de Aluminiu și se umple cu plăcintă cu greutăți pentru un coapte uniform, crusta.

Reclama

loading...

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Categorii retete