2Cook > Planta și Rodie Pull-Apart Pâine

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Planta și Rodie Pull-Apart Pâine

Preparare: 10 min.
Timp total: 35 min.
Portii: 1 loaf

Ai nevoie de

1 aluat de pâine
1/2 cupa unt
1 cupa brânză
1 cupa gouda
1 rozmarin
1 salvie
2 usturoi
1/4 cupa seminte de rodie
piper negru
Reynolds Wrap® Folie De Aluminiu

Preparare

1. Incalziti cuptorul la 375 de grade F. Linia o foaie de copt cu Reynolds Wrap® Folie de Aluminiu și ușor strat cu spray de gatit. Retrase din circuitul agricol.

2. Cu un cuțit cu zimți, face reduceri diagonală prin bucată de pâine în direcții opuse (lăsând jos crusta intact), astfel încât să aibă bucăți de 1 inch expuse peste tot în pâine. Locul pâine pe folie căptușite foaie de copt și introduceți-pats de unt în fante de-a lungul pâine.

3. Se adauga restul de ingrediente intr-un bol si amestecati împreună până bine combinate. Lucrurile amestecul de branza uniform de-a lungul fante în pâine până când tot amestecul a fost folosit și pâine întreagă este plină.

4. Așezați pâinea în cuptor și se coace pentru 25 de minute. Transfer de pâine la broiler si fierbeti timp de aproximativ 1 minut pentru un extra-prăjită sus. Scoateți și lăsați pâinea să stea timp de 5-7 minute înainte de servire.

5. EXPLICAȚIE: în Loc de spray de gatit, utilizați Reynolds Wrap® Non-Stick, Folie.

Sfaturi

Reynolds Bucătărie Sfat: Linie foaie de copt cu Reynolds Wrap® Folie de Aluminiu atât de perfect pâine slide-uri de pe dreapta cu nr de curatare.

Reclama

loading...

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Categorii retete