2Cook > Plăcintă Cu Dovleac

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Plăcintă Cu Dovleac

Preparare: 15 min.
Timp total: 70 min.
Portii: 8 servings

Ai nevoie de

1-1/2 cupe graham cracker firimituri
1 Lingura. zahar brun
1 stick unt
1 poate dovleac
3 mare ou
3/4 cupa lapte
1/2 cupa zahăr
1/2 cupa zahar brun
1/2 lingurita. scortisoara
1/2 lingurita. sare
1/2 lingurita. ghimbir la sol
1/2 lingurita. placinta de dovleac condiment
BEZEA
1 borcan JET-UMFLAT Bezea Crema
3 albus de ou
1/8 lingurita. sare
1/4 cupa zahăr

Preparare

1. Incalziti cuptorul la 350 de grade. Spray ușor de 9 inch placa de plăcintă cu spray de copt. Combina graham cracker pesmet, zahăr brun și unt topit. Se amestecă până bine combinate. Apăsați ferm pe jos și în sus partea de placa de plăcintă. Se coace în cuptor pentru 5-6 minute.

2. Între timp, se amestecă împreună dovleac, ouă, lapte și până bine combinate. În cele din urmă, se adaugă atât de zahăr, scorțișoară, aromă de dovleac, sare și ghimbir. Se toarnă în crustă. Se coace timp de 40-45 de minute sau pana stabilit în mijlocul de plăcintă. Permite să complet rece.

3. Pentru a face bezea:

4. Incalziti cuptorul la 400 de grade. Se toarna bezele, intr-un castron mare. Ia un al doilea castron și se bate albușul de ou și sare până spumos. Apoi adăugați zahăr 1 lingura. la un moment dat până lucioasă și vârfuri rigid formă. Apoi, se adaugă bezeaua la bezea crema o lingura la un moment dat pliere ingredientele împreună înainte de a adăuga o lingură. Odată ce bezea este completă, răspândirea pe partea de sus de o rece și se răcește plăcintă. Locul în cuptor timp de aproximativ 5 minute, pana cand varfurile sunt rumenite. Se lasa sa stea la temperatura camerei înainte de servire.

Sfaturi

Special Suplimentar: Acoperă marginea de plăcintă cu benzi de folie pentru ultimele 15 min. timpul de coacere pentru a preveni browning prea mult.

Special Suplimentar: Acoperă marginea de plăcintă cu benzi de folie pentru ultimele 15 min. timpul de coacere pentru a preveni browning prea mult.

Reclama

loading...

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Categorii retete