2Cook > Plăcintă cu Spanac

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Plăcintă cu Spanac

Preparare: 50 min.
Timp total: 70 min.
Portii: 6 servings, 1 cup each

Ai nevoie de

1-1/4 lb. cartof rosu
2 cutii rosii cubulete
1 lb. extra-carne macră de vită
1 ceapa
1 tulpină telina
2 Lingura. pasta de tomate
1/2 cupa PHILADELPHIA Arpagic Si Ceapa Cremă de Brânză
1 pkg. congelate spanac tocat

Preparare

1. Incingeti cuptorul la 375°F. Fierbe cartofii în apă clocotită într-o cratiță mare de 20 min. sau pana cand se inmoaie.

2. Între timp, se scurge 1 cutie rosii; aruncați scurs lichid. Maro de carne cu ceapa si telina din tigaie mare la foc mediu-mare; se scurge. Reveni amestecul de carne la tigaie; se amestecă în pasta de tomate. Adauga din ambele cutii de rosii; se amesteca bine. Gatiti pe termen mediu-foc mic 15 min. sau până când sosul se ingroasa, amestecand ocazional. Lingura în 8-inch pătrat vas pulverizat cu spray de gatit.

3. Scurge cartofii; a reveni la tigaie. Se adaugă crema de brânză; amestecați până când crema de branza este topita si cartofii sunt consistența dorită. Se amestecă în spanac. Turnati peste amestecul de carne în farfurie.

4. Se coace 15-20 min. sau până la încălzire.

Sfaturi

Cum să se Scurgă Decongelate Spanac Congelat : Când retete apel pentru dezghetat spanacul să fie "bine drenate," acest lucru înseamnă excesul de lichid trebuie să fie apăsat sau stoarse. Mâinile curate pentru a stoarce porții de spanac, sau puneți spanacul într-o sită și apăsați pe ea cu spatele de o lingură mare.

Decongelare Carne De Vită La Sol În Condiții De Siguranță: Să se dezghețe carne de vită la sol în condiții de siguranță, să păstreze carne înfășurat și se dezghețe în frigider, nu pe blat. Magazinul de pe raftul de jos a frigiderului pentru a preveni orice sucurile din cruce-a contamina alte alimente. Utilizarea carnea decongelată în termen de 2 zile.

Cum să se Scurgă Decongelate Spanac Congelat : Când retete apel pentru dezghetat spanacul să fie "bine drenate," acest lucru înseamnă excesul de lichid trebuie să fie apăsat sau stoarse. Mâinile curate pentru a stoarce porții de spanac, sau puneți spanacul într-o sită și apăsați pe ea cu spatele de o lingură mare.

Decongelare Carne De Vită La Sol În Condiții De Siguranță: Să se dezghețe carne de vită la sol în condiții de siguranță, să păstreze carne înfășurat și se dezghețe în frigider, nu pe blat. Magazinul de pe raftul de jos a frigiderului pentru a preveni orice sucurile din cruce-a contamina alte alimente. Utilizarea carnea decongelată în termen de 2 zile.

Reclama

Nutritie

6 servings, 1 cup each
Calories
270
Total fat
9g
Saturated fat
4.5g
Cholesterol
60mg
Sodium
350mg
Carbohydrate
28g
Dietary fiber
5g
Sugars
7g
Protein
21g
Vitamin A
130%DV
Vitamin C
40%DV
Calcium
10%DV
Iron
20%DV
* Informațiile referitoare la nutriție sunt estimate pe baza ingredientelor și a instrucțiunilor de gătit așa cum sunt descrise în fiecare rețetă și sunt destinate utilizării numai în scopuri informative.
loading...

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Categorii retete