2Cook > Prăjite de dovleac și Spanac

Prăjite de dovleac și Spanac

Preparare: 30 min.
Timp total: 80 min.
Portii: About 3 cups

Ai nevoie de

4 piese bacon
2 lingurite sirop de arțar
1-1/2 cupe butternut squash
1 ulei de măsline
1/8 sare de mare
2 cupe spanac
1 cupa crema de branza
1/2 cupa smantana
1/2 cupa branza feta
3 catei usturoi
1/4 cayenne
1 cupa Monterey Jack brânză
Reynolds Wrap® Folie De Aluminiu

Preparare

1. Incalziti cuptorul la 400 de grade F. Linia o tava de copt cu Reynolds Wrap® Folie de Aluminiu și locul pe un raft de sârmă pe partea de sus. Pune sunca pe partea de sus a rack si ungeti ambele părți cu sirop de arțar. Se coace timp de 25-30 de minute, intorcand la jumatatea până la bacon este frumos și crocante. Stergeti excesul de grăsime cu un prosop de hârtie și se pune deoparte.

2. Linia o mică tavă de copt cu folie de aluminiu. Loc de suc de fructe pe tava de copt și se stropesc cu ulei de măsline. Se condimentează cu sare de mare. Se coace timp de 30-35 de minute, până când dovleacul este fraged și dedurizată. Folosind o furculiță, mash ușor de squash.

3. În timp ce dovleacul este copt, se pregătească spanac. Căldură spanacul intr-o tigaie la foc mediu, până ofilite și fierte în jos (2-3 minute). Retrase din circuitul agricol.

4. Într-un castron mare, combinati crema de branza, smantana, Feta, usturoi și piper, și se amestecă împreună până la omogenizare. Ori în spanac, suc de fructe, sirop de arțar și Monterey Jack. Se toarnă amestecul într-un cuptor în condiții de siguranță vas de servire. Se coace timp de 10-15 minute, până când brânza s-a topit și partea de sus incepe sa se rumeneasca. Se serveste cald cu biscuiti sau felii de pâine.

Sfaturi

Reynolds Bucătărie Sfat: Linie foaie de copt cu Reynolds Wrap® Folie de Aluminiu pentru a face clare bacon, care este ușor pentru a curăța.

Reclama

loading...

Categorii retete