2Cook > Reconfortant Cartofi Franțuzești

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Reconfortant Cartofi Franțuzești

Preparare: 10 min.
Timp total: 70 min.
Portii: 4-6 servings

Ai nevoie de

2 Yukon gold cartofi
1 tot usturoi
4 linguri unt nesărat
2 cupe smantana
1 cimbru
1 cupa Parmezan
sare
Reynolds Wrap® Folie De Aluminiu

Preparare

1. Incalziti cuptorul la 375 de grade F. Linia o foaie de copt cu ramă cu Reynolds Wrap® Folie de Aluminiu. Retrase din circuitul agricol. Foaia va prinde și se varsă în cuptor mai târziu.

2. Așezați feliile de cartofi într-o oală mare și se acoperă cu apă rece. Se condimentează cu sare și se aduce la fierbere timp de 5 minute. Se scurgă într-o strecurătoare și se lasă cartofii la abur timp de 1 minut.

3. Frecati un 10-inch vas de copt cu usturoi și generos cu unt vasul. Se toaca marunt usturoiul. Retrase din circuitul agricol.

4. Cu căldura, transfer de cartofi înapoi la oala si se adauga smantana, cimbru, jumatate din Parmezan, usturoi tocat, unt topit, sare și piper.Se amestecă toate ingredientele împreună până când cartofii sunt bine acoperite.

5. Strat de cartofi pe partea de sus a reciproc în unt un vas termorezistent. Se toarnă restul de lichid pe partea de sus a cartofilor. Puneți vasul de copt de pe foaia de copt preparat. Acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu si se coace timp de 40 de minute. Scoateți folia de pe vas termorezistent, se adauga restul de brânză și se coace timp de 15-20 de minute, sau pana se rumeneste.

Sfaturi

Reynolds Bucatarii Sfat: Acoperi vasul de copt cu Reynolds Wrap® Folie de Aluminiu pentru cartofi rumeniți de fiecare dată.

Reclama

loading...

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Categorii retete