2Cook > Rozmarin-Usturoi Muschiulet De Porc

Rozmarin-Usturoi Muschiulet De Porc

Preparare: 5 min.
Timp total: 35 min.
Portii: 6 servings, 1/6 recipe (95 g) each

Ai nevoie de

1/4 cupa Kraft 100% Parmezan Vârstă De Brânză Rasă
2 lingurita. frunze de rozmarin uscate
1 lingurita. praf de usturoi
2 muschiulet de porc

Preparare

1. Incingeti cuptorul la 350ºF. Combina brânză, rozmarin si praf de usturoi.

2. Se pune carnea în tigaie de mică adâncime pulverizat cu spray de gatit; se presara cu amestecul de branza.

3. Se coace 30 min. sau până când carnea este gata (160ºF).

Sfaturi

Cum pentru a Verifica Carne și Păsări de curte de Coacere: Cel mai simplu mod pentru a se asigura că fierte de carne sau păsări de curte este de făcut este de a verifica temperatura internă. Folosind un precisă termometru alimentar va lua presupunerile. Pur și simplu introduceți termometrul în partea cea mai groasă de carne sau păsări de curte, evitând orice oasele, dacă este prezent. Pentru întreg de păsări de curte, se introduce termometrul în cea mai groasă parte de o a coapselor, din nou, având grijă să evite orice oase.

Reclama

Nutritie

6 servings, 1/6 recipe (95 g) each
Calories
140
Total fat
4.5g
Saturated fat
2g
Cholesterol
65mg
Sodium
125mg
Carbohydrate
1g
Dietary fibre
0g
Sugars
0g
Protein
24g
Vitamin A
2%DV
Vitamin C
0%DV
Calcium
6%DV
Iron
8%DV
* Informațiile referitoare la nutriție sunt estimate pe baza ingredientelor și a instrucțiunilor de gătit așa cum sunt descrise în fiecare rețetă și sunt destinate utilizării numai în scopuri informative.
loading...

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Categorii retete