2Cook > Rustic Pui La Ceaun

Rustic Pui La Ceaun

Preparare: 25 min.
Timp total: 67 min.
Portii: 4-6 servings

Ai nevoie de

2 benzi bacon
4 linguri unt nesărat
2 morcov
2 bastoane telina
1 ceapa
3 catei usturoi
3 crengute cimbru proaspat
1 ardei rosu
1 pui
2 toate-scop făină
1 cupa supa de pui
2 cupe brânză
1 produse de patiserie
1 ou
sare și piper
Reynolds Wrap® Folie De Aluminiu

Preparare

1. Într-o tigaie mare la foc mediu, se rumenesc baconul pana se rumeneste. Se scurge și se năruie bacon; se pune deoparte. Se adaugă unt la tigaie cu bacon picaturile. Se adauga morcovii, telina, ceapa, usturoi, cimbru si fulgi de ardei rosu, asigurându-vă că pentru a îndepărta orice biți rămase de la bacon. Se condimentează cu sare și piper. Lăsați legumele să se fierbe timp de 10-15 minute, sau până când ușor de licitație, dar încă ferm.

2. Adauga carnea de pui și făina de legume. Se amestecă pentru a combina. Adăugați supa de pui și se aduce amestecul la fiert sa se ingroase. După ce umplutura s-a îngroșat și cea mai mare de lichid s-a evaporat, se ia tigaia de pe foc. Se amestecă într-o jumătate de brânză. Se condimentează cu sare și piper după gust.

3. Ușor praful de pe suprafata de lucru cu faina. Rola 1 foaie de foetaj până când este suficient de mare pentru a acoperi o 9-inch farfurie. Loc de produse de patiserie în unsa 9-inch farfurie. Umple aluatul cu umplutura. Sus cu restul de brânză și slănină. Intindeti restul de foaie de foetaj. Scor ușor de patiserie într-un model în zigzag cu un cuțit și puneți aluatul pe partea de sus a umpluturii. Ori peste și tuck în restul de patiserie.

4. Se ung cu puțin ou bătut. Locul în frigider pentru 15-30 de minute. Loc rece tava pe o ramă foaie de copt căptușite cu Reynolds Wrap® Folie de Aluminiu. Se coace la 400 de grade F cuptor pentru 20-25 de minute sau până devine auriu și pufos. Se serveste imediat.

Sfaturi

Reynolds Bucătărie Sfat: A evita o contagiune mizerie în cuptor — loc plăcinta ta pe o foaie de copt căptușite cu Reynolds Wrap® Folie de Aluminiu.

Reclama

loading...

Categorii retete