2Cook > Sfecla prăjită cu Cremă de brânză Feta

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Sfecla prăjită cu Cremă de brânză Feta

Preparare: 55 min.
Timp total: 80 min.
Portii: 6-8 servings

Ai nevoie de

3/4 sfeclă
3 linguri ulei de măsline
1 HEINZ Otet de Vin Rosu
sare
1 cupa branza ricotta
1/2 cupa branza feta
2 linguri ulei de măsline
2 linguri Italiană patrunjel
1 coaja de lamaie
1 ceapă eșalotă
sare
1/4 cupa фисташку
bagheta
Reynolds Wrap® Folie De Aluminiu

Preparare

1. Incalziti cuptorul la 375 de grade F. Linia o foaie de copt cu Reynolds Wrap® Folie de Aluminiu. Se adauga sfecla, împreună cu 2 linguri de ulei de masline la foaie si se presara cu sare si piper.

2. Amestecati pentru a combina Centru de sfecla pe o foaie de (12x18 cm) de folie. Aduce folie părți. Dublu ori de sus și se termină pentru a sigila pachetul, lăsând loc pentru circulatia căldură în interior. Friptura de sfecla, până când fierte prin, 35-45 minute.

3. Se scoate din cuptor. Deschide pachetele cu atenție prin tăierea de-a lungul partea de sus ori cu un cuțit ascuțit, care să permită aburului să scape; apoi deschideți partea de sus a folie de pachete. Lasa sfecla de odihnă până când acestea sunt suficient de rece la atingere. Decojiți-le și tăiați-le în 1/3 inch bucăți. Amestecati cu 1 lingura de ulei de masline, otet de vin rosu, sare si piper dupa gust.

4. Într-un castron mare combina ricotta, feta, 3 linguri de ulei de masline, patrunjel, coaja de lămâie și ceapă eșalotă. Bate cu un tel până bine combinate și pufos. Se condimentează cu sare și piper.

5. Răspândirea cremos feta pe un platou si se acopera cu sfecla. Se presara cu fistic tocat deasupra si se serveste cu felii de baghetă prăjite pentru scufundare.

Sfaturi

Reynolds Sfaturi De Bucatarie: Utilizarea Reynolds Wrap® Folie de Aluminiu pachete pentru friptura de sfecla perfect în cuptor, fără murdar de curățare!

Reclama

loading...

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Categorii retete