2Cook > Sfecla si Fenicul Salata cu Branza de Capra

Sfecla si Fenicul Salata cu Branza de Capra

Preparare: 20 min.
Timp total: 80 min.
Portii: 8 servings

Ai nevoie de

2-3 sfecla roșie
2-3 aur sfeclă
2-3 salata verde
1/2 cupa branza de capra
1 avocado
1/2 fenicul
vasile
nuggets
Reynolds Wrap® Folie De Aluminiu

Preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 400 de grade F. taie frunze de sfeclă aproape de vârful de sfeclă. Aruncați verde sfeclă. Curățați sfecla bine, și apoi vag înveliți fiecare în folie de aluminiu.

2. Transferul înfășurat sfecla la o folie căptușite foaie de copt. Friptura timp de 50-60 de minute. Verificați sfecla la fiecare 20 de minute. Dacă vor începe să se usuce sau sunt arzator pe fund, dribla o lingura de apa peste sfecla înainte de recondiționare. Sfecla se face atunci când o furculita sau băț de slide-uri cu ușurință la mijloc de sfeclă.

3. Rece sfecla, până când acestea să poată fi manipulate. Ține de sfecla intr-un prosop de hârtie și de a folosi marginile pentru a freca pielea. Pielea trebuie să îndepărtați cu ușurință; dacă nu, sfecla probabil nevoie pentru a găti un pic mai mult. Felie de sfecla decojite în pene.

4. Combina felii de sfeclă, salată, brânză de capră, avocado, fenicul ras pe un mare platou de servire si se stropesc cu vinegreta de busuioc. Se presara pepitas pe partea de sus și se servește imediat

Reclama

loading...

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Categorii retete