2Cook > Shell pe Creveti cu Porumb, Cartofi și Chorizo

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Shell pe Creveti cu Porumb, Cartofi și Chorizo

Preparare: 15 min.
Timp total: 25 min.
Portii: 4 servings

Ai nevoie de

1 unt
1 mici Yukon gold cartofi
1/4 cupa porumb
4 mare creveți
2 lingurite ulei de măsline
1 usturoi
1 lamaie
sare
4 felii chorizo
1 coriandru proaspăt
Reynolds® Hartie De Copt
Reynolds Wrap® Folie De Aluminiu

Preparare

1. Incalziti cuptorul la 375 de grade F. Loc o mare foaie de folie pe o suprafață curată. Loc un fel de tablă de dimensiuni de hârtie pergament pe partea de sus a folie.

2. Centrul de unt pe pergament. Se adauga apoi cartofii si porumbul. Plasa ușor creveți pe partea de sus de porumb și se stropesc cu ulei de măsline și usturoi. Top cu o stoarce de suc de lamaie si un bun praf de sare. Se adauga chorizo felii pe partea de sus a condimentată creveți.

3. Aduce părți de pergament/folie. Dublu ori de sus și se termină pentru a sigila pachetul, lăsând loc pentru circulatia căldură în interior. Gatiti timp de 8-9 minute. Elimina pachete din cuptor, se taie cu atenție de a deschide partea de sus a folie de pachete folosind o pereche de foarfece pentru a lasa aburul. Retrase din circuitul agricol.

4. Se amestecă porumb, cartofi și chorizo împreună în folie. Se scoate pe un platou de servire și se adaugă creveții. Top cu coriandru. Burniță peste orice gătit lichid rămas în pachet. Se serveste cu un proaspăt tăiat pană de lamaie.

Sfaturi

Reynolds Bucatarii Sfat: Reynolds Wrap® Folie de Aluminiu și Reynolds® Hartie de copt împreună face sărbătoarea dumneavoastră de vacanță ușor de a executa și chiar mai ușor pentru a curăța.

Reclama

loading...

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Categorii retete